Telecom News - עובדים ומנהלים (41% לפחות) מצפצפים על מנהלי ה- IT שלהם

עובדים ומנהלים (41% לפחות) מצפצפים על מנהלי ה- IT שלהם

דף הבית >> חדשות סטארטאפים >> עובדים ומנהלים (41% לפחות) מצפצפים על מנהלי ה- IT שלהם
עובדים ומנהלים (41% לפחות) מצפצפים על מנהלי ה- IT שלהם. כך בארה"ב. בארץ, המצב יותר חמור. 
מאת: אבי וייס, 26.10.13, 21:30יעקב כהן
 
עבודה על קבצים, מסמכים ומידע מכל מכשיר קצה בכל מקום, בצורה מאובטחת וחווייתית, היא אופציה אפשרית. הרמוני מציעה למנהלים: החזירו לידיכם את השליטה על העובדים, שליטה אותה איבדתם זה מכבר.  
 
"מתעסקים כאן עדיין בדברים בסיסיים כמו למשל: איך לטפל באבטחה ואיך לתפוס עובדים סוררים. מנהלים רבים עדיין מתלבטים האם לעבור ל-MDM  ואיזו תשתית MDM לקחת", טוען יעקב כהן, מנכ"ל הרמוני (Harmon.ie) היושבת באזור התעשייה וההיי-טק בלוד. "דהיינו: מנהלים רבים בישראל אינם יודעים כלל מה נעשה אצלם. ממה שאני רואה, אני רואה עובדים רבים המביאים את המכשירים הפרטיים שלהם לעבודה וניגשים לקבציי העבודה שלהם מחוץ לעבודה. גם בארץ יש שימוש רב ב- Dropbox ובשירותי ענן חופשיים אחרים. אולי אף יותר ממה שמצאתי בארה"ב".
 
קיימתי ראיון בלעדי עם יעקב כהן (בתמונה משמאל), מייסד משותף ומנכ"ל, כדי לשמוע על החידושים בעולם ה- MDM המפותחים בהרמוני בישראל, איך עובדים יכולים לעבוד על מסמכים ארגוניים מהסמארטפון או מהטאבלט שלהם, בצורה מאובטחת, בכל מקום בעולם, תוך ציות לכללי הרגולציה והאבטחה מבלי לפגוע בחוויית השימוש. בינת מערכות תוכנה היא המשווקת והמטמיעה של הרמוני בישראל.
 
שאלה: מי זאת הרמוני?
יעקב כהן: "אנו חברת מוצרים לעולם המובייל הארגוני. פיתחנו מוצרים כדי לאפשר עבודה קבוצתית בארגון, תוך כדי שימוש בכל הכלים הקיימים. אנו מדברים בעיקר על סמארטפונים, טאבלטים ופאבלטים, שאנו מחברים אותם לדסקטופים, שרתים ולפטופים.
 
מי שמשתמש במערכת, רואה במסך אחד את כל מה שהוא צריך לצרכי העבודה שלו והוא מעודכן לגבי העבודה שלו, ולא משנה על איזה כלי הוא עובד והיכן הוא נמצא בעולם".
 
שאלה: איך אתם מבצעים זאת?
תשובה: "אנו פיתחנו מערכת המתחברת לכל המערכות הארגוניות, כולל למערכות של מיקרוסופט דוגמת אופיס 365, ל- Lync, ל- Salesforce ועוד. אנו מתחברים לכל האפליקציות, כולל אפליקציות HR (כוח אדם). זה משתלב בכל אפליקציות המובייל והענן הקיימות כבר בארגונים. אך לאחרונה השקנו גרסה חדשה לאנדרואיד. יש גרסאות ל- iOS ואפילו לבלקברי.
 
המערכת פועלת בענן. בהפעלת התוכנה, למשל על האייפד, המשתמש מתחבר באופן שקוף לכל העננים הקיימים כבר בארגון, למשל ענן ה- SharePoint, ענן ה- 365 וה- SkyDrive של מיקרוסופט, או כל ענן אחר דוגמת Salesforce, ויכול לגשת למסמכים, שהוא עובד איתם. כל המסכים והתפריטים, שהכנו, עולים מהצד כדי לא להפריע למסך העיקרי של המשתמש. המשתמש יכול לבחור את השיטה בה הוא פותח מסמכים, כולל ב- Office Web App. הכל מאובטח ברמה הכי גבוהה".
 
שאלה: למה שהמשתמש לא יגיע למסמכים הללו בדפדפן, או במערכת של יצרן התוכנה (מיקרוסופט למשל)?
תשובה: "כי זה לא נוח לעבודה. זה לא מתאים להתנהלות העסקית ולצרכים העסקיים. גם אי אפשר לנעול את המשתמש למערכת אחת. הוא זקוק לכל המערכות של כל יצרני התוכנה המשתלבות בעבודה שלו.
 
לכן, המערכת שלנו מתממשקת לכל המערכות הקיימות בעסק כולל הדואר האלקטרוני. אנו מספקים למשתמש סביבה אחת ומאוחדת לכל המידע והמסמכים. זו סביבת Native, שהיא הסביבה המתאימה לעסקים ולהתנהלות עסקית של עובדים ומנהלים.
 
במערכת כזו ניתן לבצע מה שאין במערכות ייחודיות. למשל: לעקוב מה קורה עם המסמך, איך הוא התעדכן, מי עדכן אותו ומתי, מי אישר, לאן הוא הלך וכיו"ב. ניתן לעקוב אחרי נושאים בטיפול ולראות מה קורה בארגון בתהליכי הזרימה של הטיפול בנושאים הללו. המשתמש רואה במסך אחד את כל מה שיש בארגון בהקשר לאותו מסמך או פעילות. ניתן לשתף בפתרון גם שותפים וספקים. הכל מופעל בקלות על כל מכשיר קצה".  
 
שאלה: באיזה פורמטים של מסמכים אתם תומכים?
תשובה: "אנו מספקים תמיכה בכל פורמט, כולל PDF, תמונות, וידיאו, תמיכה ביישומים תלויי מיקום. השימוש למשל במיקום, מאפשר לעבור בין אפליקציות לפי קביעה מראש. למשל, לעבור בין אייפד לאייפון ומשם חזרה למחשב בתלות במיקום של המשתמש.
 
העבודה זורמת שקוף בין המסכים ולא מאבדים מאומה במעבר בין המכשירים. במחשב הנייח מתלבשת המערכת על האאוטלוק, כי זה הכלי הכי נפוץ על שולחן העבודה. המערכת מאפשרת לחייג לאנשים ישירות מהאפליקציה ולקיים תקשורת ועבודה קבוצתית ישירות מהמערכת, באופן שקוף לסוג המכשיר ולמיקום של המשתמש בו.
 
יש לנו סוויטה של מוצרים לכל צורך ולכל מכשיר קצה מכל סוג שיש בשוק. זה מתעדכן כל הזמן בקלות, כי הכל בענן".
 
שאלה: מה עם רמת האבטחה?
תשובה: "הדבר הכי חשוב: שום מסמך לא מגיע למכשיר הקצה. הכל בענן. המכשיר הוא רק מוניטור לאפליקציות ולמסמכים הנמצאים בענן מאובטח. כך, שאם המכשיר נגנב או נאבד, אין עליו כלום. ממש כלום.
 
היו ארגונים, שביקשו מאתנו יכולת לעבוד Off Line במקום בו קשר אינטרנט. למשל, בטיסות בהן אין אינטרנט או אזורים בהם אין סלולר. לכן, בגרסה החדשה הכנסנו אפשרות, שבשילוב של זיהוי המיקום ניתן קודם לכן להוריד קבצים באופן מוצפן למכשיר. זאת, אם המדיניות הארגונית מאפשרת לאנשים מסוימים במקומות מסוימים להוריד מסמכים מסוימים. זה כרגע פועל על iOS7, שמאפשר הורדת מסמכים מוצפנים על מכשירי אפל. אבל, פתרון זה מיועד רק לצרכים של אנשים ספציפיים, שקיבלו היתר לכך".
 
שאלה: האם ארגונים מוכנים להעביר את היישומים העסקיים שלהם למכשירים ניידים?
תשובה: "מהניסיון שלנו ראינו, שיש אצל ארגונים רבים מתח הולך וגובר בין אנשי העסקים, אנשי הפיתוח, עובדים ומנהלים, לבין אנשי ה- IT. היום, מנהלים רבים מבינים, שאין יותר Enterprise User. יש רק Consumer User. אנשים קיבלו הרגלי שימוש במכשירים הפרטיים הניידים שלהם והם רוצים, שמה שטוב להם בבית יהיה להם גם בעבודה. הם רוצים את אותה חוויית משתמש בעבודה. למעשה, הם הפכו את ה-Consumer User  ל- Business User.
 
בגלל שהמשתמשים רגילים כבר לידידותיות במכשירים שלהם, זה יצר אצלם קונפליקט מול הדרישות של מחלקות ה- IT, שמציגות דרישות רגולטוריות ורצון לשמור ולהגן על מסמכים ומידע בארגון, תוך מעקב צמוד מה קורה לכל מסמך בארגון. לכן, ארגונים רבים הלכו לפתרונות דוגמת ה- SharePoint. אולם, מה קרה במציאות? העובדים והמנהלים החלו 'לצפצף' על מחלקות ה- IT. הם לא רוצים SharePoint וכל מיני כלים כבדים כאלו. הם הלכו ל- Dropbox (שירות אחסון חינמי בענן ציבורי) והעבירו לשם את המסמכים שלהם, הרחק מהכלים של מערכות ה- IT בארגון".  
 
שאלה: מהיכן אתה בטוח שזה מה שקרה?
תשובה: "עשינו מחקר מאוד מקיף בארה"ב בתחום הזה. מחקר בנושא השימוש של עובדים באפליקציות לא מורשות ובעננים לא מורשים. המחקר המלא מצוי כאן למי שמתעניין. עיקרי הממצאים מסוכמים על ידי כאן.
 
קוראים לתופעה הזו: Mobile ‘Rogue IT’. בעברית אין לזה שם, אולי: "IT מחתרתי". התמצית של המחקר: מצאנו ש- 41% מהעובדים בארה"ב מודים, שהם משתמשים בכלים בלתי מורשים ע"י הארגון. זה נתון עצום ומבהיל. רבע מהעובדים הודו, שהיו להם 'תקלות' בעת השימוש בכלים הלא מורשים הללו. דהיינו: מסמכים או מידע הגיעו למקום הלא נכון, או לידיים הלא נכונות.
 
זה יוצר בעיה חמורה למנהלי ה- IT. הם לא יכולים להתעלם ממה שקורה ממש מתחת לאף שלהם ובלי שליטה שלהם. לכן, אנו באים לארגונים ומציעים להם: קבלו אחריות ותנו לעובדים כלים ידידותיים, כך שהם לא יחפשו פתרונות מחוץ לארגון. תנו להם יכולת לעבוד על מסמכים, אבל באופן מאובטח.
 
אנו אומרים לאנשי ה- IT: אם תיצרו חוויית משתמש, כמו שהעובדים רגילים לה בפייסבוק ובכל מערכת פרטית אחרת, והם יישארו במערכת הארגונית. העובדים לא רוצים לראות ,Share Pont לכן אנו מחביאים את ה- SharePoint מתחת למעטפת שלנו בלי שמרגישים בה.
 
שאלה: איך ניתן להאמין לרמת האבטחה, שאתה טוען, שיש במערכת שלכם?
תשובה: "כדי לתת אבטחה מכסימלית, עבדנו עד כה עם שישה מהספקים המובילים בעולם בתחום אבטחת המידע על מכשירים ניידים, החל מסיטריקס וכלה בסמסונג. הפתרונות שלנו מנטרלים את כל עולם ה- IT" המחתרתי" הקיים בארגונים, עם פתרון, שנבדק שש פעמים, ואושר ע"י המובילים בעולם האבטחה וע"י רשויות הרגולציה בארה"ב ובאירופה. הוא אושר גם בישראל.
 
הפתרון שלנו אושר על ידי השותפים הללו ולכן אנו באים לארגונים עם ביטחון מלא ואומרים להם: אפשר לעבוד בצורה מאובטחת על כל המכשירים. אין צורך, שהעובדים ילכו ל- Dropbox. אם אתם רוצים שכבת הגנה נוספת, קחו את אחד מספקי ה-MDM  הגדולים, שאיתם אנו שותפים, ביחד עם הפתרון שלנו. אתם יכולים לאפשר לעובדים לעבוד ב- Office 365 בענן מעל לכל מכשיר קצה, בלי כל חשש".
 
שאלה: מיהם הלקוחות שלכם?
תשובה: "ארגונים גדולים בעיקר בארה"ב ובאירופה. לקוחות כמו סיטי-בנק, דיופונט, בריטיש אירוספייס, ועוד. כל ארגון, שרוצה נגישות למסמכים שלו בכל מקום, רואה שיש כאן פתרון שעובד ונותן לו מענה מקיף".
 
שאלה: מה מצב הציות להנחיות מחלקות ה- IT בישראל?
תשובה: "אני לא מומחה לשוק הישראלי, כי עיקר לקוחותיי נמצאים בארה"ב ובאירופה. אולם, ממה שראיתי כאן ובדקתי, השוק הישראלי במצב יותר גרוע".
 
שאלה: למה לקחת את הפתרון שלכם ולא את זה של אחד מספקי ה- MDM?
תשובה: "לכל ספקי ה- MDM יש פתרון ארגוני של File Access. אולם, זה לא מה שהעובדים והארגון צריכים. לכן, אנו מספקי Collaboration Access. זה שונה לגמרי מ'גישה לקובץ'.
 
מכאן, הפתרון שלנו משלים את הפתרון של כל ספקי ה-MDM  הקיימים בשוק. לכן הם גם עובדים בשת"פ איתנו.
 
תיקח לדוגמה ארגון הרוצה ליישם מרכז ידע. הידע הזה מבוסס תגים הנוספים לקבצים. מערכת עם גישה לקבצים (File Access) בכלל לא רואה את התגים הללו. זה לא עוזר לארגון ולא עונה לצרכיו. שיתוף ידע דורש מערכת אחרת הרואה הכל. אנו מספקים יכולות נרחבות הכוללות גם: מעקב ידע, חיבור חברתי בין אנשים ולפי נושאים ומשימות, עבודה משותפת, תקשורת משותפת ועוד. כל זה לא קיים ב- File Access.
 
הפתרון שלנו הוא מזן חדש המכונה: Mobile Collaboration Solution".  
 
שאלה: איזה ערך זה מביא לארגון ולאן זה מתפתח?
תשובה: "מי שלוקח רק MDM יקבל פתרון, שאולי חזק באבטחה, אבל הוא לא יביא כל ערך עסקי. הערך העסקי מגיע מעבודה קבוצתית, מהיכולת לעבוד קבוצתית בצורה מאובטחת מעל לכל מכשיר קצה. אנו מצויים במקצוע של: 'איך אנשים עובדים בחיי היום יום שלהם ולמה הם זקוקים כדי לבצע את עבודתם'.
 
להיות יעיל ולעבוד בכל מכשיר קצה נייד בכל מקום זו לא רק גישה לקבצים. זה שילוב של עבודה קבוצתית על כל הקבצים מכל סוג. ה- MDM המוכר בשוק הוא BYOD 1.0. אני נמצא בעולם של BYOD 2.0. זה העולם העסקי הנייד. זה עולם, שרק מתחיל כעת. אנו רוצים להוביל אותו, כי זה עולם של שיתוף פעולה גם בעולם המובייל. זה שיתוף מידע בכל מקום, שת"פ עסקי, עבודה על כל מסמך. זה עולם, שנולד ומתפתח. זה סוג של ,Social Computing שעבר לעולם המובייל.
 
השלב הבא בהתפתחות הזו הוא להכניס את השת"פ לעולם ה- Context (ההקשר). כך, שאדם יוכל לעבוד בצורה הנכונה בסביבה הנכונה שלו. Context זה גם עניין של זמן: לקבל את המידע, את כל המידע מכל המקומות ומכל האנשים בדיוק בזמן המתאים ובמקום המתאים על מסך אחד. צריך ליצור כלי, שיודע להביא מידע לפי הסביבה המתאימה בה נמצא המשתמש, מה שמתאים לכל משתמש ולפי זמן השימוש במידע. זו התאמה תלוית מיקום וזמן. זה אמור להתבצע באופן שקוף למשתמשים. אנשים שעובדים צריכים מידע שונה כשהם נמצאים במקומות שונים ובזמנים שונים. יש כאן בעיות של הגדרת Enterprise Context. זה תחום שאנו מפתחים אותו כעת אצלנו ורוצים להוביל בו בעתיד, כשהפתרונות יהיו בשלים לצאת לשוק".
 
שאלה: מה החלום המקצועי שלך?
יעקב כהן: "אנו מעוניין לבנות חברה ישראלית מצליחה ומובילה בתחום המובייל הארגוני. יש כאן עבורנו הזדמנות גדולה, כי כל השוק מוגדר מחדש.
 
זה שינוי, שקורה רק פעם בדור. פעם ב- 20 או 30 שנה קורה כזה שינוי בו כל המערכות משתנות. השינוי הוא די ברור: לכיוון מערכות iOS ואנדרואיד. ה- BYOD הוא כבר כאן. לכן, מה שחשוב לעסקים זה Unified Client.
 
אני חולם לתת לכל ארגון את הפתרון המתאים לו באפליקציה. החלום שלי לפתח MegaApp. 'אפליקציית על' לכל ארגון ולכל השימושים.
 
בנוסף, אני רואה, שגם בישראל מתחילים להבין, שאקזיט זו לא מטרה. המטרה הנכונה: לבנות חברה יציבה ורווחית המביאה ערך ללקוחותיה ולעובדיה. המטרה שלי לבנות עסק אמיתי כאן בישראל המשרת את כל העולם. יש לנו כבר כמה מאות לקוחות ברחבי העולם, החל מבנקים וחברות ביטוח וכלה בממשלות. יש לנו כבר כ- 1.3 מיליון משתמשי קצה במערכת שלנו. את המוצר עצמו אנו מספקים בחינם. זה פתרון יוצא דופן בשוק הארגוני. המשתמש הפרטי יקבל אותו גם כן בחינם. בשימוש בתוך הארגון יש צורך ברישיון ארגוני.
 
כך, ע"י ההורדה בחינם, הגיעו אלינו לקוחות רבים מכל קצווי תבל, שהורידו בחינם את הפתרון, התנסו בו ואז רצו ליישם אותו בארגון. מאות מורידים את האפליקציה מהחנויות של אפל וגוגל כל יום. זו דרך השיווק הכי טובה שלנו. כך, חברה ישראלית יכולה להיות גם גלובלית.
 
לכן, החזון שלי להיות מוביל במובייל בישראל ובעולם מבלי לוותר על הגאווה הישראלית והמיקום שלנו בישראל. יש לנו קשר הדוק עם כל העובדים, גם אלו שמחוץ לישראל, כי פיתחנו תרבות ארגונית המחוברת לארץ, למורשת שלה, למסורת שלה ולערכים שלה".
BYOD



 
 
Bookmark and Share


 

LIVECITY

לוח מודעות

למה צריך אתר עיתונות עצמאי וחופשי בתחום ההיי-טק? - כאן

שאלות ותשובות לגבי האתר - כאן

מי אנחנו? - כאן.

מחפשים הגנה מושלמת על הגלישה הניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף? הפתרון הזול והטוב בעולם - כאן.

לוח אירועים וכנסים של עולם ההיי-טק - כאן.

מחפש מחקרים? מאות מחקרים מצויים כאן

מחפש תוכנות חופשיות? תוכל למצוא משחקיםתוכנות לפרטיים ותוכנות לעסקיםתוכנות לצילום ותמונות, הכל בחינם.


מעוניין לבנות ולתפעל אתר אישי או עסקי מקצועי? לחץ כאן.

שימרו על עצמכם והישמעו להוראות פיקוד העורף!!!!
 




1.5.24 - Axis Tel Aviv 2024

7.4.24 -  ועידת ישראל לטכנולוגיות המידע

8.4.24 - 13th Israel Machine Vision Conference (IMVC) 2024 

7-8.5.24 - ChipEx2024 

7.5.24 - Data Driven Factories - Industry 4.0 

6.6.24 - Israel Mobile Summit 

לוח האירועים המלא לגולשים מצוי כאן.
 

 

הכי ניצפים 

המחדל הגדול: איך המתקפה נעלמה מעיני המודיעין והטכנולוגיות שלו?- כאן 

תאגיד השידור - "עלינו". איך עשו עלינו סיבוב והשאירו את אגרת הטלוויזיה - כאן

כל מה שלא מספרים לכם בתחום "השוק הסיטונאי" - פרק א': בזק - כאן

כמה מפסידים בביצועים של הפס הרחב במעבר ל"שוק הסיטונאי"? - הרבה - כאן

למה בכלל צריך להחליף / לרכוש נתב במעבר ל"שוק סיטונאי"? - כאן

איך אני יודע כמה מגהרץ יש בחיבור LTE? מי ספק הסלולר המהיר בישראל? - כאן

חשיפת מה שאילנה דיין לא פרסמה ב"ערוץ 2" על תעלולי השר משה כחלון - כאן

ההגנה המושלמת על הגלישה ניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף - כאן

המשך חשיפת הבלוף ששמו "מהפיכת הסלולר" ואיך מסרסים את הנתונים לציבור - כאן

סיכום ביקור בסיליקון ואלי - למה 3 הגדולות משקיעות ומפתחות באותם תחומים - כאן

שלמה פילבר (עד לאחרונה מנכ"ל משרד התקשורת) - עד מדינה? הצחקתם אותי! - כאן

"יש אפליה בחקירה"? חשיפה: למה השר משה כחלון לא נחקר עד היום? - כאן

חשיפת חשד לשחיתות הדומה לזו של "תיק 4000" אך בתחום הסלולר - כאן

חשיפת מה שלא רוצים  שתדעו בעניין פריסת אנלימיטד (בניחוח בלתי נסבל) - כאן

חשיפה: איוב קרא אישר לקבוצת סלקום בדיוק מה שביבי אישר ל-Yes ולבזק - כאן

האם השר איוב קרא היה צריך בכלל לחתום על האישור, שנתן לקבוצת סלקום? - כאן

האם ביבי וקרא קבלו בכלל תמורה עבור ההטבות הרגולטוריות שנתנו לסלקום? - כאן

המסמכים בנושא בזק-Yes (תיק 4000) מוכיחים "תפירת תיק" לאיש הלא נכון! - כאן

עובדות ומסמכים המוסתרים מהציבור: האם ביבי כשר תקשורת עזר לקב' בזק? - כאן

מה מקור ה-Fake News שהביא לתפירת תיק לביבי והעלמת החשודים הנכונים - כאן

אחת הרגליים של "תיק 4000 התפור" התמוטטה היום בניצחון (כפול) של בזק - כאן

איך כתבות מפנקות הפכו לפתע לטובת הנאה שהיא מיסודות עבירת השוחד? - כאן

שערוריית הקנס הענק על בזק וחשיפת "תעודת הביטוח" של נתניהו בתיק 4000 - כאן

תיק 5000: סלקום - IBC לא תפרוס סיבים ותרכב על גב הרכוש הפרטי של בזק - כאן

ערוץ 20: "תיק תפור": אבי וייס חושף את מחדלי "תיק 4000" - כאן

התבלבלתם: גיא פלד הפך את כחלון, גבאי ואילת לחשודים המרכזיים בתיק 4000 - כאן

פצצות בתיק 4000: האם היו בכלל התנגדויות למיזוג בזק-יס? - כאן

נמצא מסמר נוסף בארון הקבורה של תיק 4000 התפור - כאן

נחשפה עוד עובדה חשובה בדרך אל ההלוויה של תיק 4000 - כאן

תיק 4000 לא הושלם: האם היועמ"ש קיבל את כל המידע הנחוץ לחקר האמת? - כאן

תיק 4000: גם תקנות התקשורת התומכות בגרסת נתניהו לא נכללו בחקירה - כאן

חשיפת שקרים נוספים בתיק 4000: הטעיית הציבור נמשכת ללא הרף - כאן

תיק 4000: נחוצה ועדת חקירה ממלכתית לגבי "אישום" שר התקשורת - נתניהו - כאן

תיק 4000: היועמ"ש לממשלה אישר "מיזוג" בזק-יס. צריך ועדת חקירה ממלכתית - כאן

אוסף הטעויות בתיק 4000: "אני מאשים" - לא חתרו כלל לגילוי האמת - כאן

שערוריית תיק 4000: איך יש 2 גרסאות שונות של כתב החשדות של היועמ"ש? - כאן

ערוץ 20: אבי וייס חשף טענות שגויות בכתב החשדות נגד רוה"מ בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: חשיפת מסמך נוסף שיסייע גם הוא לחיסול תיק 4000 התפור - כאן

ערוץ 20: אבי וייס ואלי ציפורי חשפו שקרי הפרקליטות לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: מתי מדוע ואיך הוא הפך מ"תיק בזק" ל"תיק תפור" ומחורר? - כאן

הספינים והשקרים בתיק 4000 חזרו. הם חלק מניסיון הפיכה שלטונית שיש לחקור - כאן

סודות ושקרים בפרקליטות והיועמ"ש: מי היה ב"ניגוד עיניינים" בתיק 4000? - כאן

תיק 4000 יושלך לפח האשפה של ההיסטוריה עקב חקירה רשלנית ללא מסמכים - כאן

תיק 4000: מסמר נוסף ענק לארון הקבורה שלו (פרי חשיפה של אלי ציפורי) - כאן

תיק 4000: בעיות זיכרון, חקירה משובשת ושקרים המכוונים להפיכה שלטונית! - כאן

חשיפות חדשות בעקבות הדלפת עדויות שלמה פילבר - "עד המדינה" בתיק 4000 - כאן

האם "תיק 4000" התפור אכן בדרכו ל"פח האשפה של ההסטוריה"? - כאן

חשיפת הכזבים של היועמ"ש מול האמת המוכחת לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

פוטש בשידור חי: את מי שהיה צריך לעצור ולחקור זה את "עד המדינה" פילבר! - כאן

תיק 4000: האם נוכל לנחש שהחשיפה כאן תהיה הגרזן הסופי שיפרק את התיק? - כאן

תיק 4000: הביזיון של כתב האישום הבדיוני דורש ועדת חקירה ממלכתית - כאן

האמת המוסתרת מהציבור בתיק 4000: פירוט 20 שקרים / אלי ציפורי ואבי וייס - כאן

איך זה שהיחיד שדיווח אמת בפרשה שהתפתחה לתיק 4000 - קיבל כתב אישום? - כאן

תיק 4000: ההדלפות לכלכליסט כביכול נגד רוה"מ דווקא מצביעות על חפותו - כאן

"נקודת האפס" - Ground Zero  שבו החלה תפירת תיק 4000 נחשף - כאן

למה לא נפתחה חקירה ב"תיק 5000" ומתבצע שימוע נוסף של הטבות ל-IBC? - כאן

החלטות של מש' התקשורת בעניין "ההדדיות" ממוטטות עוד לבנה בתיק 4000! - כאן

חשיפת הסיבה לתפירת תיק 4000 ב"נקודת האפס": "פרשת עורכי הדין"! - כאן

חשיפה בלעדית: מסתירים עוד מסמכים ש"מפוצצים" את תיק 4000 לרסיסים! - כאן

פירוט 60 שקרים בתיק 4000 (ויש עוד) שמסתירים בכוונה מהציבור! - כאן

"הנדסת התודעה" בתיק 4000 לא מסתיימת ותימשך בחודשים הבאים! - כאן

השקרים,הרמאויות, הצנזורות,העיוותים והסילופים של רביב דרוקר בתיק 4000 - כאן

חשיפת הפברוק של דרוקר שמחסלת את הראייה הישירה היחידה כנגד נתניהו - כאן

חשיפה דרמטית בתיק 4000: האם כעת התיק התפור ייפול? - כאן

איך ספינולוגים שוטפים את מוח הציבור פעם 3 בתכנית "המקור" על תיק 4000? - כאן

איך שינוי מילה אחת גם ע"י דרוקר "הפיל בפח" עדים רבים בתיק 4000? - כאן

התרגיל של שלמה (מומי) למברגר שסוגר כל חקירה שיכולה להוביל למנדלבליט! - כאן

הסתעפות תיק 4000: תיק 5000 - הטיוח הגדול כדי שהחקירה לא תגיע למנדלבליט - כאן

פשוט מדהים: התגלו כעת 2 מסמכים התומכים בגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

זה לא נגמר: נחשפו כעת עוד מסמכים המסייעים לגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

הטיוח של שלמה (מומי) למברגר, שלא קורא מסמכים, כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

תעלולים חדשים של למברגר שגם ממציא וסוגר תלונה כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

"אני מאשים": על היועמ"ש מנדלבליט לבטל היום את תיק 4000 ולהתפטר! - כאן

התמוטטות "תיק בזק" הייתה אמורה להוביל לביטול "תיק 4000": "אני מאשים!" - כאן

7 "ראיות זהב" מרכזיות בתיק 4000 שאפשר להשליך מיידת היישר לפח הזבל - כאן

עדכונים שוטפים על הסודות המסתתרים בעדות אילן ישועה בתיק 4000 - כאן

האם הגיע הזמן להעמיד לדין את תופרי התיקים ומיוחד את תופרי "תיק 4000"? - כאן

פירמידת השקרים שנבנתה ע"י היועמ"ש וגלובס סביב אילן ישועה כדי "להלבינו" - כאן

חשיפה דרמטית: אילן ישועה היה כנראה מוכן להעיד גם תחת אזהרה בתיק 4000 - כאן

האם אילן ישועה ייחקר ברשות ניירות הערך בחשדות החמורים שהתעוררו נגדו? - כאן

משפט שערוריית תיק 4000: עדכונים שוטפים ביחס למשפט נתניהו שחשוב לדעת- כאן

תיק 4000 המופרך: עדכונים שוטפים במשפט נתניהו שהציבור חייב לדעת! - כאן

חשיפת הסודות הכמוסים של ראשי הפרקליטות שמנהלים את "תיקי האלפים" - כאן

בכירים בפרקליטות ובלשכת היועמ"ש: הפרקליטות עשתה טעות בתיק 4000! - כאן

משפט "תיקי האלפים" המפוברקים נמשך: עדכונים שוטפים שהציבור אמור לדעת - כאן

גם על פי היומן של בנימין נתניהו מ-2015 - אין בסיס לכתב האישום בתיק 4000 - כאן

חשיפה: עוד ראיה מזכה לנתניהו בתיק 4000 מסתתרת בהחלטת מש' התקשורת - כאן

הסודות של ניר חפץ ואילן ישועה נחשפו באמצעות מוטי גילת שלא הבין אותם - כאן

עדכונים מהחקירה הנגדית של ניר חפץ שממשיך לפורר את תיק 4000 התפור - כאן

תפירת תיק 4000: חשיפת פרטי המפלצת של תוכנת הריגול המשטרתית אחריכם - כאן

השלכות תיק 4000: איך הלבינו את המפעל המפלצתי של הפריצות לסמארטפונים - כאן

ממצאי ועדת מררי - שקרים, טיוח ענק וזריית חול בעיני הציבור - כאן

השלכות דו"ח מררי: איך העיזה המשטרה לרמות במצח נחושה שופטים בכירים? - כאן

חשיפת מסמך מאגר המידע המשטרתי הסודי והמפלצתי על ראשי ערים ורשוית - כאן

2 הדלפות מהפרקליטות לאחר היום הראשון של החקירה הנגדית של שלמה פילבר כשאחת מהן מפילה את תיק פגסוס על המשטרה ובעקיפין על השב"כ - כאן

למה הוטל צו איסור פרסום על החשיפות בתיק 1000? כדי לחסום האמת! - כאן
 
מפלצת הפגסוס לא מסתתרת בחוק האזנות הסתר. היכן היא כן מתחבאת? - כאן

 
זרקור חברות
 
PRnews
 
NORDVPN
 
X
 
פרי הדמיון
 
טלגרם
 
לייבסיטי
 
כמה זה? השוואת מחירים
 
Amiel
 
PRNEWS
 
טלי וייס
 
 
Slideshare Linkedin Twitter
Youtube Instagram Facebook
Google+ live
Bitly Vimeo Pinterest
אנדרואידאנדרואיד-ברקוד אפל ברקודאפל

 
  מהירות גלישה Your IP
לייבסיטי - בניית אתרים