Telecom News - WebRTC מתפתח ומצליח בכל רחבי העולם - חוץ מישראל. למה?

WebRTC מתפתח ומצליח בכל רחבי העולם - חוץ מישראל. למה?

דף הבית >> פיתוחים חדשים וצ'יפים >> WebRTC מתפתח ומצליח בכל רחבי העולם - חוץ מישראל. למה?
בפורום WebRTC ישראל נחשפו הנתונים על התפתחות השימוש בטכנולוגיות חדישות בעולם (חוץ מישראל, שעדיין ממוקדת בטכנולוגיות של שנות ה-90 דוגמת ה-BSA = שוק סיטונאי). מי מוביל את התחום הזה, שמפותח, בין היתר, בישראל?
מאת: אבי וייס, 23.7.15, 16:45צחי לבנט-לוי

פורום WebRTC IL, שקם ביוזמתו של צחי לבנט-לוי (בתמונה משמאל), התכנס ביום 14.7.15 בבית Telefonica Digital ברעננה, כדי להתעדכן במצב הפיתוח והיישום של הטכנולוגיה הזו.

במפגש הקודם בינואר 2015 דווח על "שבירת מחסום הקול" עם הטכנולוגיה הזו, כאשר 250 ספקי פתרונות הודיעו אז על פיתוחים, פתרונות ושירותים חדשים בטכנולוגיית התקשורת החדישה הזו (משרד התקשורת הישראלי תקוע בטכנולוגיות של העבר ואינו מקדם שום טכנולוגיה יותר חדישה מהטכנולוגיות של שנות ה-90 של המאה הקודמת).

המפגש הנוכחי הוקדש לעדכון ההתפתחות ביישום של הטכנולוגיה החדישה ברשתות התקשורת ברחבי העולם ובחשיפת כיווני התפתחות חדשים ומלהיבים בשימוש בטכנולוגיה זו, בתחומים בהם כבר רואים הצלחות בשימוש ב-WebRTC.

צחי לבנט-לוי: "בארה"ב, טכנולוגיית WebRTC הפכה לטכנולוגיה פעילה ברשתות התקשורת, לא רק ב-at&t, אלא בכל החברות, כולל חברות קטנות דוגמת Vonage. מי שמובילה את התחום הזה בארה"ב זו חברת הכבלים קומקאסט (Comcast), שחיברה את טכנולוגיית ה-WebRTC למערכת השירות המרכזית שלה ללקוחותיה, מערכת ששמה Xfinity, כולל אספקת ממיר מיוחד לבתי הלקוחות. זה לא ממיר מהסוג של הממירים הקיימים בהוט או ה-YES בישראל. מדובר ביכולות מתקדמות המתאימות לעידן החדש של ה-WebRTC.

חברת הענק at&t נמצאת בתחילת הדרך בתחום ה-WebRTC, פייסבוק כבר הכניסה את היכולת הזו למסנג'ר שלה, סקייפ של מיקרוסופט נמצאת בתחילת הדרך ליישום והטמעה, סיסקו החליטה לקדם את הנושא, בעיקר בתחום ה-WebEx של שיחות וידיאו אירגוניות, כאשר כרגע הפתרון של סיסקו כבר נתמך בדפדפן פיירפוקס. 

אחת ההחלטות המשמעותיות היא ההחלטה של מיקרוסופט להצטרף ליוזמת ה-WebRTC. כרגע זה לא נתמך באקספלורר הנוכחי, אבל בקרוב מאוד זה ישתנה, עם יציאת הגרסה החדשה של חלונות - Windows 10, שהיא הגרסה המובילה של מיקרוסופט לשנים הבאות. 

בעבר, בעיקר בשנות הכניסה של הטכנולוגיה לשוק, ב-2012-13, הדגש היה על צ'טים של וידיאו ואפליקציות של וידיאו. ב-2014 חברות התקשורת החלו לצרף יכולות קול, בעיקר בגלל הכניסה של המשתמשים לעולם המובייל, ע"י כמה ספקים וירטואליים. ב-2015 אנו רואים שהנושא כבר נכנס למרכז המפה עם ספקי תקשורת אמיתיים, גדולים ומובילים, חברות ענק בכל העולם, עם תהליכי החלפת שירותים קיימים בשירותים חדשים, דוגמת מה שעושה סיסקו ממש בימים אלה.

כיום, יש כבר 800 ספקי פתרונות בעולם, עליה מדהימה מ-250 ספקים שהיו בשוק העולמי אך לפני כחצי שנה. אם אני צריך להצביע על חברה אחת מובילה, הייתי מצביע על טלפוניקה, אודותיה נשמע ישירות ממי שמפתח את הפתרון הזה אצלם ב-WebRTC, וזה מפותח כאן בישראל. 

אנו רואים פתרונות ורטיקליים רבים בעולמות דוגמת: הרפואה, שירותי מומחה, למידה מרחוק, חינוך, משחקים, ביצוע ראיונות של מועמדים למשרות מרחוק, שירותי אבטחה, שירותי חירום ועוד. תחום נוסף, שנמצא בצמיחה מהירה, הוא תחום ה-Contact Centers, ויש כאן הרבה מאוד סיפורי הצלחה.

אחד מסיפורי ההצלחה הבולטים הוא של AMEX (אמריקן אקספרס, חברת כרטיסי אשראי הענקית), שהטמיעה ביחד עם סיסקו מערכת של קבלת שיחות וידיאו וייעוץ וידיאו על גבי מכשירי הסלולר, מהלקוחות של החברה למוקד השירות של החברה.

השירות כרגע מופעל ב-44 מדינות בעולם וזה שירות חדש לגמרי, שכבר תופס נפח שימוש ע"י 1% מהפונים למוקדי השירות של AMEX. חברת AMEX מפעילה מערכת שירות עולמית מבוססת Omni-Channel, שבו הלקוחות יכולים לפנות לקבל שירות בכל הערוצים האפשריים, גם כל פעם בערוץ אחר, ולקבל אותה חוויית שירות. המטרה של המערכות: לספק שירות מתמשך ואחיד בכל ערוץ פניות המתאים ללקוחות. מהניסיון בהפעלת המערכת החדשה עולה, ש-67% מאלה, שפנו למוקד והמוקד הציע להם לפתוח ערוץ וידיאו מול המוקד, הסכימו ופתחו שיחת וידיאו מול המוקד. התוצאות עד כה: 88% מהבעיות נפתרו תוך כדי השיחה, ושיחה ממוצעת לוקחת פחות מ-5 דקות. מדובר בשיפור מאוד משמעותי של ביצועי מוקד השירות של AMEX ועלייה חדה בשביעות הרצון של הלקוחות.

פתרון שונה לגמרי הופעל בבריטניה ע"י חברת JustEat, שמספקת שירותי אוכל בגישת ה-TakeAway. הם בנו Contact Center וירטואלי, מה שהביא להצלחת השירות שלהם והם הצליחו להתרחב ל-14 מדינות בעולם רק בזכות היכולת הזו לבזר את ה-Contact Center. הפתרון שלהם כולל את LiveBox, שזה פתרון WebRTC גם בצד השרת, לא רק בצד הלקוח, כמו שמקובל במוקדי שירות אחרים. כך, ניתן להקים מוקד שירות מדינתי תוך 3 ימים, בכל מדינה, הכל OPEX. העובדים, שעונים לקריאות, נמצאים בבית עם מכשירי כרומבוקס ניידים, שהחברה מספקת להם, כדי שייענו לקריאות מהבית. ,

התחומים המתפתחים הכי מהר הם תחומי הלימוד מרחוק, החינוך וההדרכה. יש בתחום הזה מערכות עם מיליוני לקוחות. יש גם פתרונות, שנשמעים ביזאריים, אבל מאוד מצליחים, דוגמת השירות האירוטי של Kiiroo

אחת הבעיות, שמתמודדים איתן כיום, זו הירידה בשימוש בפלאש בדפדפנים, כאשר יש חברות רבות החוסמות פלאש בדפדפנים. לכן, הפתרון של WebRTC עונה גם על הבעיה הזו במקום שהפלאש נחסם.

היקף הפיתוח של הטכנולוגייה הוא מהיר וההצלחה היא כבר לא תחזית, היא ממש כאן". 

אלכס מסובר, ארכיטקט פיתוח (CCDD), טלפוניקה: "יש לנו מוצר חדש שנקרא TU Go. זו הפלטפורמה השנייה ב-WebRTC בטלפוניקה. הפלטפורמה הראשונה נקראת tokbox, שירות WebRTC על תשתיות הסלולר של טלפוניקה, אחרי שחברת ההזנק האמריקאית, שפיתחה את השירות,נרכשה ב-2012 ע"י טלפוניקה, עם הצלחה במדינות רבות בעולם.

הפתרון Tu Go מפותח כולו בישראל והוא רחב יותר מהפתרון של tokbox, שמרוכז בשירותי וידיאו-צ'ט. 

טלפוניקה היא מפעיל תקשורת  ספרדי עם כיסוי של 26 מדינות בעולם עם כ-316 מיליון לקוחות. טלפוניקה החליטה, ש-Tu Go הוא שירות של "המשך עולם הסלולר" גם כשאין סלולר (דהיינו: רק על WiFi). לכן, המספר הסלולר של המשתמש נשאר גם כשהמשתמש עובר לשוחח ולשלוח מסרים עם אפליקציית ה-WebRTC, בכל מקום. המספר הסלולרי ברשת טלפוניקה יכול לרוץ על כמה מכשירי קצה השייכים לאותו לקוח, ויש יכולת לסנכרן בין כל המכשירים, גם על רשת הסלולר וגם על רשת ה-WiFi דרך ה-SIM הווירטואלי.

הפתרון הזה טוב במיוחד למקומות שבהם אין כיסוי סלולרי טוב אבל יש כיסוי WiFi, למשל במרתפים, רכבות תחתיות ומקומות סגורים אחרים. כך, ניתן לענות לשיחות סלולר גם מטאבלטים וממחשבים ניידים, היישר מהדפדפן, עם המספר של המכשיר הסלולרי ועל רשת ה-WiFi.

כל שירותי הקול וה-SMS עובדים בשירות TU Go והם עובדים היישר מעל לדפדפן, בדיוק כמו שהם עובדים רגיל על הסמארטפון. אפשר לסנכרן את אנשי הקשר מגוגל או מאפליקציית דוא"ל בין מכשירים ולחייג לכל איש קשר היישר מהדפדפן.

השירות הזה מופעל לא רק בטלפוניקה אלא גם בחברות אחיות דומת O2 בבריטניה, מוביליטי בארגנטינה, בפרו, בקולומביה ועוד. הכוונה של טלפוניקה היא, שהשירות הזה יחליף תוך שנה את כל שירותי ה-GSM. כך, שספק סלולר, שעבר ל-LTE, לא יזדקק יותר לרשת ה-GSM לצרכי שיחות. 

בנינו בעת הפיתוח פלטפורמת טלפוניה שלמה מעל ל-WebRTC, פלטפורמה, שנועדה לפשט את כל התסבוכת של רשתות האיתותים של ה-GSM. כל ספק סלולר, שירצה להצטרף לשירות, יקבל מאתנו WebSDK בג'אווה-סקריפט ויוכל להפעיל את השירות מאוד מהר ללקוחותיו. 

אנו צופים ש-HTTP2.0 תיכנס די מהר לתעבורת האינטרנט לתחום האיתותים. כרגע אנו משתמשים ב-WebSocket עם SRTP בשילוב עם מכונות FreeSwitch. 

בשנה הבאה ניכנס לפיתוח כדי להוסיף וידיאו לשירות הזה. אנו מצפים, שהשירות ישתלב בשלל שירותי ה-LTE ובמיוחד ב-VoLTE, שנכנס כעת אצל ספקיות הסלולר.

לאור הצפי של הצלחת התחום, אנו מרחיבים את מרכז הפיתוח שלנו ברעננה ואנו מחפשים מפתחים מומחים למרכז המו"פ של טלפוניקה בישראל".

אריק הלפרין, (בתמונה משאריק הלפריןמאל), יועץ ומפתח, גרינפילטק: "אנו עוסקים בהוספת VoIP לאפליקציות מובייל מכל סוג. יש כיום אפליקציות חברתיות רבות במובייל, וזה טבעי לחבר להן צ'ט, קול ווידיאו. 

המהלך הזה הוא לא פשוט ויש בעיות רבות כדי לממש את הרצון הזה. יש 2 שיטות להעברת האיתותים מ-2 הצדדים: SIP, שטוב לקישורים חיצוניים ו-Jingel, שזה פרוטוקול של גוגל-טוק, פרי פיתוח קוד פתוח, שיושם בקנה מידה רחב ע"י גוגל.

 בתחום העברת הקול יש פרוטוקולים רבים. כיום אנו נוטים לתמוך ב-WebRTC ככלי המוביל לתקשורת. הפרוטוקול למימוש של הקול, ששמו Opus, הוא כרגע הטוב ביותר מהנסיון, שאנו צברנו בתחום. ​אנו ממליצים להשתמש ברפוטוקול הזה לכל מי שמפתח יישומים ל-WebRTC.

בתחום הווידיאו יש כמה פרוטוקולים דוגמת H264, VP8, VP9 אבל אנו סבורים, ש-H264 טוב יותר, אך המימוש שלו בצד הרשת עולה כסף, בעוד ש-2 המתחרים, VP8 ו-VP9, הם קוד פתוח וחינמי. אולם, ספקי התקשורת אוהבים יותר את H264, שכרגע גם מומלץ על ידינו. יש התפתחות בשוק הדפדפנים. כך, שגם הדפדפנים יתמכו בפרוטוקול הזה, בלי שום צורך בתוספים להורדה. 

אנו נתקלים בבעיות לא פשוטות במימוש היישומים בעולם הסלולר, בעיקר במעבר בין רשת סלולר לרשת WiFi. קשה לזהות מתי הצד השני מחובר או לא מחובר, יש נפילות קצרות ברשת כל הזמן. כיום עובדים המפתחים של WebRTC לפתור את כל הבעיות הללו באופן שקוף למשתמשים. יש כבר פתרונות יפים, שמבצעים התאמות ברוחבי הפס ובמנגנוני תיקון השגיאות FEC ובעוד מנגנונים כדי להגיע למעבר חלק בין הסלולר ל-WiFi. 

תחום נוסף בו אנו מתמודדים: ההבדלים בין מכשירי אנדרואיד שונים. יש הבדלים לא רק ביכולות, אלא גם בדברים הבסיסיים ביותר דוגמת הידהוד (Echo), התמודדות עם רעשי רקע ועוצמות. הפתרונות לבעיות הללו נמצאות כעת בפני תיקון". 
WEBRTC



 
 
Bookmark and Share


 

LIVECITY

לוח מודעות

למה צריך אתר עיתונות עצמאי וחופשי בתחום ההיי-טק? - כאן

שאלות ותשובות לגבי האתר - כאן

מי אנחנו? - כאן.

מחפשים הגנה מושלמת על הגלישה הניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף? הפתרון הזול והטוב בעולם - כאן.

לוח אירועים וכנסים של עולם ההיי-טק - כאן.

מחפש מחקרים? מאות מחקרים מצויים כאן

מחפש תוכנות חופשיות? תוכל למצוא משחקיםתוכנות לפרטיים ותוכנות לעסקיםתוכנות לצילום ותמונות, הכל בחינם.


מעוניין לבנות ולתפעל אתר אישי או עסקי מקצועי? לחץ כאן.

שימרו על עצמכם והישמעו להוראות פיקוד העורף!!!!
 




21.5.24 - Axis Tel Aviv 2024

19.3.24 - Europe Days 2024 Conference

7.4.24 -  ועידת ישראל לטכנולוגיות המידע

7-8.5.24 - ChipEx2024 

7.5.24 - Data Driven Factories - Industry 4.0 

לוח האירועים המלא לגולשים מצוי כאן.
 

 

הכי ניצפים 

המחדל הגדול: איך המתקפה נעלמה מעיני המודיעין והטכנולוגיות שלו?- כאן 

תאגיד השידור - "עלינו". איך עשו עלינו סיבוב והשאירו את אגרת הטלוויזיה - כאן

כל מה שלא מספרים לכם בתחום "השוק הסיטונאי" - פרק א': בזק - כאן

כמה מפסידים בביצועים של הפס הרחב במעבר ל"שוק הסיטונאי"? - הרבה - כאן

למה בכלל צריך להחליף / לרכוש נתב במעבר ל"שוק סיטונאי"? - כאן

איך אני יודע כמה מגהרץ יש בחיבור LTE? מי ספק הסלולר המהיר בישראל? - כאן

חשיפת מה שאילנה דיין לא פרסמה ב"ערוץ 2" על תעלולי השר משה כחלון - כאן

ההגנה המושלמת על הגלישה ניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף - כאן

המשך חשיפת הבלוף ששמו "מהפיכת הסלולר" ואיך מסרסים את הנתונים לציבור - כאן

סיכום ביקור בסיליקון ואלי - למה 3 הגדולות משקיעות ומפתחות באותם תחומים - כאן

שלמה פילבר (עד לאחרונה מנכ"ל משרד התקשורת) - עד מדינה? הצחקתם אותי! - כאן

"יש אפליה בחקירה"? חשיפה: למה השר משה כחלון לא נחקר עד היום? - כאן

חשיפת חשד לשחיתות הדומה לזו של "תיק 4000" אך בתחום הסלולר - כאן

חשיפת מה שלא רוצים  שתדעו בעניין פריסת אנלימיטד (בניחוח בלתי נסבל) - כאן

חשיפה: איוב קרא אישר לקבוצת סלקום בדיוק מה שביבי אישר ל-Yes ולבזק - כאן

האם השר איוב קרא היה צריך בכלל לחתום על האישור, שנתן לקבוצת סלקום? - כאן

האם ביבי וקרא קבלו בכלל תמורה עבור ההטבות הרגולטוריות שנתנו לסלקום? - כאן

המסמכים בנושא בזק-Yes (תיק 4000) מוכיחים "תפירת תיק" לאיש הלא נכון! - כאן

עובדות ומסמכים המוסתרים מהציבור: האם ביבי כשר תקשורת עזר לקב' בזק? - כאן

מה מקור ה-Fake News שהביא לתפירת תיק לביבי והעלמת החשודים הנכונים - כאן

אחת הרגליים של "תיק 4000 התפור" התמוטטה היום בניצחון (כפול) של בזק - כאן

איך כתבות מפנקות הפכו לפתע לטובת הנאה שהיא מיסודות עבירת השוחד? - כאן

שערוריית הקנס הענק על בזק וחשיפת "תעודת הביטוח" של נתניהו בתיק 4000 - כאן

תיק 5000: סלקום - IBC לא תפרוס סיבים ותרכב על גב הרכוש הפרטי של בזק - כאן

ערוץ 20: "תיק תפור": אבי וייס חושף את מחדלי "תיק 4000" - כאן

התבלבלתם: גיא פלד הפך את כחלון, גבאי ואילת לחשודים המרכזיים בתיק 4000 - כאן

פצצות בתיק 4000: האם היו בכלל התנגדויות למיזוג בזק-יס? - כאן

נמצא מסמר נוסף בארון הקבורה של תיק 4000 התפור - כאן

נחשפה עוד עובדה חשובה בדרך אל ההלוויה של תיק 4000 - כאן

תיק 4000 לא הושלם: האם היועמ"ש קיבל את כל המידע הנחוץ לחקר האמת? - כאן

תיק 4000: גם תקנות התקשורת התומכות בגרסת נתניהו לא נכללו בחקירה - כאן

חשיפת שקרים נוספים בתיק 4000: הטעיית הציבור נמשכת ללא הרף - כאן

תיק 4000: נחוצה ועדת חקירה ממלכתית לגבי "אישום" שר התקשורת - נתניהו - כאן

תיק 4000: היועמ"ש לממשלה אישר "מיזוג" בזק-יס. צריך ועדת חקירה ממלכתית - כאן

אוסף הטעויות בתיק 4000: "אני מאשים" - לא חתרו כלל לגילוי האמת - כאן

שערוריית תיק 4000: איך יש 2 גרסאות שונות של כתב החשדות של היועמ"ש? - כאן

ערוץ 20: אבי וייס חשף טענות שגויות בכתב החשדות נגד רוה"מ בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: חשיפת מסמך נוסף שיסייע גם הוא לחיסול תיק 4000 התפור - כאן

ערוץ 20: אבי וייס ואלי ציפורי חשפו שקרי הפרקליטות לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: מתי מדוע ואיך הוא הפך מ"תיק בזק" ל"תיק תפור" ומחורר? - כאן

הספינים והשקרים בתיק 4000 חזרו. הם חלק מניסיון הפיכה שלטונית שיש לחקור - כאן

סודות ושקרים בפרקליטות והיועמ"ש: מי היה ב"ניגוד עיניינים" בתיק 4000? - כאן

תיק 4000 יושלך לפח האשפה של ההיסטוריה עקב חקירה רשלנית ללא מסמכים - כאן

תיק 4000: מסמר נוסף ענק לארון הקבורה שלו (פרי חשיפה של אלי ציפורי) - כאן

תיק 4000: בעיות זיכרון, חקירה משובשת ושקרים המכוונים להפיכה שלטונית! - כאן

חשיפות חדשות בעקבות הדלפת עדויות שלמה פילבר - "עד המדינה" בתיק 4000 - כאן

האם "תיק 4000" התפור אכן בדרכו ל"פח האשפה של ההסטוריה"? - כאן

חשיפת הכזבים של היועמ"ש מול האמת המוכחת לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

פוטש בשידור חי: את מי שהיה צריך לעצור ולחקור זה את "עד המדינה" פילבר! - כאן

תיק 4000: האם נוכל לנחש שהחשיפה כאן תהיה הגרזן הסופי שיפרק את התיק? - כאן

תיק 4000: הביזיון של כתב האישום הבדיוני דורש ועדת חקירה ממלכתית - כאן

האמת המוסתרת מהציבור בתיק 4000: פירוט 20 שקרים / אלי ציפורי ואבי וייס - כאן

איך זה שהיחיד שדיווח אמת בפרשה שהתפתחה לתיק 4000 - קיבל כתב אישום? - כאן

תיק 4000: ההדלפות לכלכליסט כביכול נגד רוה"מ דווקא מצביעות על חפותו - כאן

"נקודת האפס" - Ground Zero  שבו החלה תפירת תיק 4000 נחשף - כאן

למה לא נפתחה חקירה ב"תיק 5000" ומתבצע שימוע נוסף של הטבות ל-IBC? - כאן

החלטות של מש' התקשורת בעניין "ההדדיות" ממוטטות עוד לבנה בתיק 4000! - כאן

חשיפת הסיבה לתפירת תיק 4000 ב"נקודת האפס": "פרשת עורכי הדין"! - כאן

חשיפה בלעדית: מסתירים עוד מסמכים ש"מפוצצים" את תיק 4000 לרסיסים! - כאן

פירוט 60 שקרים בתיק 4000 (ויש עוד) שמסתירים בכוונה מהציבור! - כאן

"הנדסת התודעה" בתיק 4000 לא מסתיימת ותימשך בחודשים הבאים! - כאן

השקרים,הרמאויות, הצנזורות,העיוותים והסילופים של רביב דרוקר בתיק 4000 - כאן

חשיפת הפברוק של דרוקר שמחסלת את הראייה הישירה היחידה כנגד נתניהו - כאן

חשיפה דרמטית בתיק 4000: האם כעת התיק התפור ייפול? - כאן

איך ספינולוגים שוטפים את מוח הציבור פעם 3 בתכנית "המקור" על תיק 4000? - כאן

איך שינוי מילה אחת גם ע"י דרוקר "הפיל בפח" עדים רבים בתיק 4000? - כאן

התרגיל של שלמה (מומי) למברגר שסוגר כל חקירה שיכולה להוביל למנדלבליט! - כאן

הסתעפות תיק 4000: תיק 5000 - הטיוח הגדול כדי שהחקירה לא תגיע למנדלבליט - כאן

פשוט מדהים: התגלו כעת 2 מסמכים התומכים בגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

זה לא נגמר: נחשפו כעת עוד מסמכים המסייעים לגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

הטיוח של שלמה (מומי) למברגר, שלא קורא מסמכים, כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

תעלולים חדשים של למברגר שגם ממציא וסוגר תלונה כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

"אני מאשים": על היועמ"ש מנדלבליט לבטל היום את תיק 4000 ולהתפטר! - כאן

התמוטטות "תיק בזק" הייתה אמורה להוביל לביטול "תיק 4000": "אני מאשים!" - כאן

7 "ראיות זהב" מרכזיות בתיק 4000 שאפשר להשליך מיידת היישר לפח הזבל - כאן

עדכונים שוטפים על הסודות המסתתרים בעדות אילן ישועה בתיק 4000 - כאן

האם הגיע הזמן להעמיד לדין את תופרי התיקים ומיוחד את תופרי "תיק 4000"? - כאן

פירמידת השקרים שנבנתה ע"י היועמ"ש וגלובס סביב אילן ישועה כדי "להלבינו" - כאן

חשיפה דרמטית: אילן ישועה היה כנראה מוכן להעיד גם תחת אזהרה בתיק 4000 - כאן

האם אילן ישועה ייחקר ברשות ניירות הערך בחשדות החמורים שהתעוררו נגדו? - כאן

משפט שערוריית תיק 4000: עדכונים שוטפים ביחס למשפט נתניהו שחשוב לדעת- כאן

תיק 4000 המופרך: עדכונים שוטפים במשפט נתניהו שהציבור חייב לדעת! - כאן

חשיפת הסודות הכמוסים של ראשי הפרקליטות שמנהלים את "תיקי האלפים" - כאן

בכירים בפרקליטות ובלשכת היועמ"ש: הפרקליטות עשתה טעות בתיק 4000! - כאן

משפט "תיקי האלפים" המפוברקים נמשך: עדכונים שוטפים שהציבור אמור לדעת - כאן

גם על פי היומן של בנימין נתניהו מ-2015 - אין בסיס לכתב האישום בתיק 4000 - כאן

חשיפה: עוד ראיה מזכה לנתניהו בתיק 4000 מסתתרת בהחלטת מש' התקשורת - כאן

הסודות של ניר חפץ ואילן ישועה נחשפו באמצעות מוטי גילת שלא הבין אותם - כאן

עדכונים מהחקירה הנגדית של ניר חפץ שממשיך לפורר את תיק 4000 התפור - כאן

תפירת תיק 4000: חשיפת פרטי המפלצת של תוכנת הריגול המשטרתית אחריכם - כאן

השלכות תיק 4000: איך הלבינו את המפעל המפלצתי של הפריצות לסמארטפונים - כאן

ממצאי ועדת מררי - שקרים, טיוח ענק וזריית חול בעיני הציבור - כאן

השלכות דו"ח מררי: איך העיזה המשטרה לרמות במצח נחושה שופטים בכירים? - כאן

חשיפת מסמך מאגר המידע המשטרתי הסודי והמפלצתי על ראשי ערים ורשוית - כאן

2 הדלפות מהפרקליטות לאחר היום הראשון של החקירה הנגדית של שלמה פילבר כשאחת מהן מפילה את תיק פגסוס על המשטרה ובעקיפין על השב"כ - כאן

למה הוטל צו איסור פרסום על החשיפות בתיק 1000? כדי לחסום האמת! - כאן
 
מפלצת הפגסוס לא מסתתרת בחוק האזנות הסתר. היכן היא כן מתחבאת? - כאן

 
זרקור חברות
 
PRnews
 
NORDVPN
 
X
 
פרי הדמיון
 
טלגרם
 
לייבסיטי
 
כמה זה? השוואת מחירים
 
Amiel
 
PRNEWS
 
טלי וייס
 
 
Slideshare Linkedin Twitter
Youtube Instagram Facebook
Google+ live
Bitly Vimeo Pinterest
אנדרואידאנדרואיד-ברקוד אפל ברקודאפל

 
  מהירות גלישה Your IP
לייבסיטי - בניית אתרים