Telecom News - מי המיזם הזוכה בתחרות INNOVATOR OF THE YEAR 2021 בתחום הענן?

מי המיזם הזוכה בתחרות INNOVATOR OF THE YEAR 2021 בתחום הענן?

דף הבית >> סטארטאפים - גיוס השקעות >> מי המיזם הזוכה בתחרות INNOVATOR OF THE YEAR 2021 בתחום הענן?
הוכרז הסטארטאפ הזוכה בתחרות INNOVATOR OF THE YEAR 2021 בתחום הענן
מאת: מערכת Telecom News, 17.11.21, 17:40המיזם הזוכה יחצ סיגייט
 
התחרות התמקדה בפיתוחים החדשניים ביותר בתחום הענן. לגמר עלו 8 סטארטאפים המפתחים פתרונות לענן בכל התחומים עם קשר לביג דאטה והענן. תיאור הפיתוחים שהוצגו.
 
מרכז החדשנות של חברת סיגייט בישראל Lyve™ Labs (פלטפורמה שיתופית זו נפתחה ב-2020 בת"א כדי להעצים פעילות חדשנית ולמידה מחברות צעירות ופורצות דרך), הודיע אמש על הסטארטאפ הזוכה בתחרות Innovator of the Year, שהתמקדה בפיתוחים החדשניים ביותר בתחום הענן. זאת מאחר, שסיגייט טכנולוגיות (Seagate Technology) עוסקת בתחום פתרונות אחסון וניהול המידע.
 
בתחרות זכה הסטארטאפ Beamr, שפיתח טכנולוגיה, שנמצאת בשימוש חברות בתעשיית הקולנוע והטלוויזיה, ומאפשרת להקטין את גודלם של קבצי וידאו ותמונות ללא פגיעה באיכות הקבצים. הפתרון של בימר מקטין עלויות של אחסון ושידור קבצי הוידאו, ומשפר את חווית הצפייה בווידאו מעל רשת האינטרנט.
 
הסטארטאפ יקבל פרס בסך 10,000 דולרים. כ"כ, הוא יקבל את האפשרות לשתף פעולה עם בכירי סיגייט ומומחים בולטים בתעשייה כדי לקדם את הפתרון הטכנולוגי שלו.
 
במסגרת התוכנית, סיגייט הזמינה סטארטאפים המפתחים פתרונות לענן, בכל התחומים, להדגים את הקשר שלהם לתחומי העניין המשמעותיים של Lyve™ Labs: ביג דאטה והענן.
 
בנוסף, אלה הם 7 הסטארטאפים הנוספים שעלו לגמר התחרות:
QualityLine - סטארטאפ תוכנה מבוסס טכנולוגיית AI לייעול תהליכי ייצור במפעלים ולשיפור איכות המוצרים. הייחודיות בטכנולוגיה רשומת הפטנט של QualityLine היא ביכולת למתממשק באופן אוטומטי לכלל סוגי מקורות המידע במפעל, לבנות digital twin ולתרגם את תוכן הדאטה למידע קריטי לאופטימיזציה של הייצור.  
 
LYNX.MD - הפתרון של LYNX.MD נועד לאפשר לארגוני בריאות את הנגשת המידע הרפואי על שלל סוגיו בצורה מאובטחת המשמרת את פרטיות המטופל, לטובת פיתוח, מחקר ושיתופי פעולה עם חברות תרופות, מכשור רפואי ופתרונות מבוססי AI. הסטארטאפ מאפשר לחברות מהתעשייה גישה מהירה למידע עשיר ומגוון, תוך שארגוני הבריאות מקבלים שקיפות ושליטה על הנעשה במידע.
 
 RoadSense- הסטארטאפ מפתח פתרון לניטור המרחב הציבורי לצורך איסוף מידע אודות אנשים וכלי תחבורה, ללא פגיעה בפרטיותם, באמצעות חיישנים מבוססי רדאר, כדי לספק תובנות והתראות בזמן אמת למגוון האתגרים הקיימים בעיר ולפיתוח כלים חדשניים לניהול ופיתוח ערים חכמות.
 
Siraj Technologies - סטארטאפ המאפשר להוריד את החומות בקישוריות בין מכשירים תעשייתיים לפלטפורמות ענן ע"י שימוש בבינה מלאוכותית כדי לחברם לענן במהירות ובקלות תוך מיקסום הערך המופק מהנתונים מהמכשירים הללו.
 
Authomize - אוטומייז מתמחה בניהול ובבקרה של הרשאות וגישות למערכות ארגוניות בכל סביבות העבודה המודרניות, SaaS, IaaS, Data, ועוד. הפלטפורמה מאפשרת לצוותי אבטחה ומערכות מידע לאבטח ולייעל את הגישה למשאביים ולעמוד ברגולציות הנדרשות.

Kaholo - פתרון המאפשר לכל מהנדסת ומהנדס לתכנן ולהריץ בקלות תהליכי אוטומציה ללא צורך בידע מיוחד בנושא ולאורך כל מחזור החיים של פיתוח התוכנה. הפתרון כבר מיושם ע"י חברות כגון Align Technology ותורם לקיצור משמעותי של הזמן לשחרור גרסאות תוכנה. 

Timbr.ai - הסטארטאפ פיתח פלטפורמה היוצרת שיכבה סמנטית לשילוב והרמוניזציה של כל ממסדי הנתונים. השכבה הסמנטית משנה את מודל הדאטא לגרף וירטואלי המדמה צורת חשיבה של בני אדם - במקום טבלאות ועמודות, יש ישויות עסקיות עם תכונות, קשרים, והיררכיות. גרף הידע של טימבר מעשיר את הדאטאה בקונטקסט עסקי ומאפשר לנתח מידע מסובך בצורה קלה ופשוטה.
 
נועה פרנקו-אוחנה, מנהלת מרכז החדשנות של סיגייט בישראל: "התחרות שיקפה את הצמיחה המואצת של הסטארטאפים בתחום הענן בישראל. קיבלנו עשרות רבות של מועמדויות, מתוכן בחרנו 8 פיינליסטים, שלכל אחד מהם פיתוח מרשים בפני עצמו".
 
יחצ סיגייט



 
 
Bookmark and Share