Telecom News - חברת הייפר גלובל תפיץ ותתמוך במעבדים המתקדמים של חברת AMD

חברת הייפר גלובל תפיץ ותתמוך במעבדים המתקדמים של חברת AMD

דף הבית >> שת"פים הסכמים נציגויות >> חברת הייפר גלובל תפיץ ותתמוך במעבדים המתקדמים של חברת AMD
חברת הייפר גלובל תפיץ ותתמוך במעבדים המתקדמים של חברת AMD
מאת: מערכת Telecom News, 13.6.23, 15:33הייפר גלובל

תינתן לחברה קדימות בגישה למידע וחשיפה לטכנולוגיות עתידיות של AMD לפני כלל השוק, שמעניקה ערך רב ללקוחות, בכך שתאפשר בסיס לתמיכה ארוכת טווח בתהליך הפיתוח, כחלק מתכנון עתידי של  מפת דרכים של המוצרים שלהן.

הייפר גלובל, שמספקת פתרונות מחשוב גלובליים לחברות טכנולוגיה המפתחות מוצרים, נסחרת בבורסה בתל-אביב ופועלת בישראל, באירופה ובצפון אמריקה, (מלווה ומיישמת את תהליך הפיכת הרעיון של הלקוח למוצר מוחשי משלב התכנון ועד להגעה לשוק בזמן), היא שותף האינטגרציה היחיד בישראל שנבחר ע"י חברת AMD  לקבל את התואר " AMD ELITE Partner".
 
במסגרת שיתוף הפעולה עם חברת AMD והענקת התואר, שנחשב אקסקלוסיבי, תינתן להייפר גלובל קדימות בגישה למידע וחשיפה לטכנולוגיות עתידיות של AMD לפני כלל השוק, שמעניקה ערך רב ללקוחות, בכך שתאפשר בסיס לתמיכה ארוכת טווח בתהליך הפיתוח, כחלק מתכנון עתידי של  מפת דרכים של המוצרים שלהן.
 
באופן זה, יתאפשר לצוותי הפיתוח, לתכנן מוצר לטווח של 6-10 שנים קדימה, באופן אופטימלי וכך לקבל החלטות מושכלות בגזרה העסקית, שבסופו של דבר משפיעים על פיתוח המוצר.

תואר שותף ELITE של חברת AMD מצטרף ל-2 תארים נוספים בדרגת השותפות הגבוהה ביותר, שמחזיקה בהם הייפר גלובל כחלק משיתופי הפעולה האסטרטגיים שלה עם מובילות הטכנולוגיה בעולם - תואר Titanium מחברת אינטל ותואר ELITE מאנבידיה. מאחר שמדובר בתואר בינלאומי, כלל לקוחות הייפר גלובל בארץ ובעולם יוכלו ליהנות מהיתרונות, שמעניק התואר.
 
ברבעון הרביעי של 2022 השיקה חברתAMD  את הדור הרביעי המתקדם של מעבדי EPYC, שמאפשר לחברת הייפר גלובל להפיצם בקרב לקוחותיה כחלק מפיתוח יישומים למחשוב עתיר ביצועים במגוון תעשיות ובכלל זה גם במוסדות מחקר ואקדמיה.
 
מעבדי הEPYC- החדשים מציעים עד 96 ליבות עם אבטחה בכמה רמות, חלקן פיזיות וחלקן וירטואליות ועם מספר כפול של מפתחות הצפנה, לעומת דורות קודמים וכן תאימות AVX512. הדור החדש, שמכונה Genoa, מיוצר בליתוגרפיה של 5 ננו-מטר והוא מבוסס על ארכיטקטורת הליבה Zen 4 החדשה. המעבדים מציעים תמיכה בזיכרונות החדשים DDR5 במהירות 4,800 מגה-הרץ וכן בממשק PCIe 5.0 המהיר. מעבדי השרתים הללו מבוססים על ליבות x86.סער בליץ יחצ צילום ענת קזולה

סער בליץ, (בתמונה משמאל, צילום ענת קזולה), סמנכ"ל טכנולוגיות תאגידי בקבוצת הייפר גלובל: "אנו גאים בשיתוף הפעולה עם AMD, שמובילה את תחום המעבדים עתירי הביצועים כיום. מדובר בבשורה אמיתית עבור לקוחות הייפר גלובל בארץ ובעולם, שיוכלו מעתה לתכנן באופן מושכל את פיתוח הדורות הבאים של מוצריהן, עם גישה למידע מקדים וטכנולוגיות עתידיות טרם יציאתן לשוק, שיסייעו להן ביצירת יתרון תחרותי בשווקים בהם הם פועלים".
 

 
 
 
 



 
 
Bookmark and Share