Telecom News - פורסמו 10 הסטארטאפים שנבחרו למחזור השני של האקסלרטור של אינטל

פורסמו 10 הסטארטאפים שנבחרו למחזור השני של האקסלרטור של אינטל

דף הבית >> חדשות סטארטאפים >> פורסמו 10 הסטארטאפים שנבחרו למחזור השני של האקסלרטור של אינטל
פורסמו 10 הסטארטאפים שנבחרו למחזור השני של האקסלרטור של אינטל
מאת: מערכת Telecom News1.4.20, 19:15STARTUP FREE
 
על אף שתוכניות אחרות לקידום סטארטאפים מקפיאות פעילותן, אינטל איגנייט (Intel Ignite) ממשיכה בתכניתה. היא מעבירה את תכנית הצמיחה לפורמט וירטואלי תוך התאמת הפעילות למציאות החדשה. הסטארטאפים נבחרו מבין כ-200 מועמדים.
 
אינטל איגנייט, תכנית הצמיחה לסטארטאפים של אינטל, הודיעה היום על 10 הסטארטאפים, שנבחרו למחזור השני של התכנית, אשר צפויה להתחיל ב-19.4.20. עוד הודיעה אינטל איגנייט, שהיא תעביר את התכנית כולה לפורמט וירטואלי עד אשר אנשים יוכלו לחזור בבטחה לעבודתם.
 
הסטארטאפים נבחרו מבין למעלה מ-200 מועמדים, ש-70 מתוכם הוזמנו לראיון של 2-3 שעות לכל אחד ו-16 נבחרו להמשיך ליום ראיונות מרוכז. בשל מגפת הקורונה, יום הראיונות נערך באופן וירטואלי, ובמהלכו רואיינו 16 הסטארטאפים דרך Zoom ע"י למעלה מ-50 בכירים ומובילים טכנולוגיים באינטל, קרנות הון סיכון מובילות, יזמים ובכירים בתעשייה.
 
התכנית עצמה תעבור התאמה למציאות החדשה ותכלול התאמה בין כל סטארטאפ למנטור המתאים מהתעשייה ועריכת שיחות וידאו שבועיות בין הסטארטאפים למנטורים שלהם. החלק הפעיל בתכנית יכלול סדנאות הגעה לשוק, מכירות, ממשל, העברת מסרים וכן מפגשים לבניית תרבות ארגונית, פגישות עם מומחים וצוות אינטל אגנייט, פגישות היכרות עם קרנות הון, מפגשים שבועיים בין המייסדים - וכולם ייערכו דרך שיחות וידאו.
 
תוכנית הצמיחה החדשה כוללת סטארטאפ ממגוון תחומים, כאשר כל סטארטאפ גייס בממוצע כ-5 מיליון דולרים. הסטארטאפים יצוותו עם מנטורים מאינטל ומהתעשייה וייפגשו עם קרנות הון מובילות במהלך התוכנית, שתימשך 12 שבועות.
 
נוסף על העברת התוכנית לפורמט וירטואלי, אינטל איגנייט תגדיל את מספר היזמים המנוסים, שייפגשו עם הסטארטאפים וידברו איתם על איך לשרוד באופן הטוב ביותר אתגרים פיננסיים. ביניהם יציגו יזמים מנוסים, שצלחו את המשברים הפיננסיים בשנים 2000 ו-2008. היזמים ידברו על ניהול משברים עם סטארטאפים הן מהמחזור הראשון והן מהמחזור השני על איך לנהל ולבנות חברות בהצלחה.
 
הסטארטאפים, שנבחרו למחזור השני של תכנית האקסלרטורים, הן:
  • Aspecto - מסייע לצוותי פיתוח מודרניים לפתור בעיות ייצור לפני הופעתן, בעזרת ניתוח API עמוק. לחברה גישת אוטומציה מלאה המבוססת על נתוני ייצור אמיתיים.
  • Chain Reaction - בונה תשתית חומרה מבוססת ענן, שתאפשר למערכות בלוקצ'יין פרטיות ברמה ארגונית. קו המוצרים כולל האצת קריפטו מבוססת ענן למערכות בלוקצ'יין, FPGA ו-ASOC להאצת חומרה, ו-ASIC להאצת קריפטו לכרייה.
  • ClassiQ  - מתמודד עם האתגרים המיידיים והמורכבים ביותר בפיתוח מחשוב קוואנטום ומכוון להפוך למוביל עולמי כתכנה למחשוב קוואנטום. הסטארטאפ מגשר על הפער בין לוגיקת קוואנטום מורכב ואפליקציות אמיתיות.
  • Compira Labs - מקדם את הדור הבא של בקרת צפיפות ולמידת מכונה למניעת סטרימינג וידאו באיכות נמוכה. הטכנולוגיה נמצאת בשימוש ע"י ספקי הווידאו Content Distribution Networks ו-Over-the-Top.
  • Deepchecks  - מנטר מערכות AI בעזרת כלי חכם ואמין המסייע לארגונים עם מגוון יכולות הקשורות בניהול מערכות AI, ניטור, חיזוי תקלות וזיהוי שורש הבעיות.
  • Hyro - יוצר מסייעי שיחות AI בעלי יכולת plug & play לארגונים ע"י עיבוד שקוף של מידע מהאתר שלהם ומאגרי הנתונים ללא שימוש באינטגרציה, ספרי הדרכה או נתונים מלקוחות.
  • Indoor Robotics - פיתח פלטפורמה עצמאית לניווט ותפעול רובוטים בתוך מבנה. הפתרון הכולל מבצע ניטור פעיל של המקום לטובת אבחון מוקדם של סכנות, ותוכנת זיהוי האנומליות מבוססת AI בענן שלו, מספקת המשך ניתוח אירועים.
  • OneView - מאפשר ניתוח יעיל ובעל יכולות גידול (scalable) של צילומי לוויין בעזרת שימוש במסד נתונים סינטטי וירטואלי, שמותאם ברמה הטובה ביותר לניסוי באלגוריתם למידת מכונה. נתוני לוויין הפכו זמינים הרבה יותר ובעלי רזולוציה גבוה יותר, אך שיטות למידת מכונה מסורתיות אינן מותאמות עדיין ברמה מיטבית לטפל בהם.
  • Shopic - יצר את פלטפורמת ה-Checkout נטולת החיכוכים המבוססת AI הראשונה בעולם, שמתאימה לסופרים בינוניים וגדולים. היא מאפשרת תשלום ללא שימוש בקופות, תוך העלמת תופעות גנבה לצד העלאת מכירות. הפלטפורמה גם אוספת ניתוח מתקדם לספקים ושולחת מידע על רמות המלאים, מוצרים חסרים ועוד.
  • Valid Networks - משלב מקרי מוצר מאפליקציות אבטחת מידע מסורתיות בעולם פיתוח האפליקציות. הטכנולוגיה שלו מוגנת פטנט וכוללת שימוש באלגוריתם למידת מכונה מתקדם וטכניקות אימות סיסמה.
 
צחי וייספלד, מנכ"ל אינטל איגנצחי וייספלדייט (בתמונה משמאל): "אנו מאד שמחים על ההזדמנות לעבוד עם קבוצה מדהימה זו של סטארטאפים, שתיקח חלק במחזור השני של תכנית הצמיחה לסטארטאפים שלנו.

אנו נמצאים בתקופה חדשה ומאתגרת עבור סטארטאפים. הדרך הקלה היא לא לעשות דבר ולהמתין עד שנגיף הקורונה יחלוף. עלינו להבין, שמדובר במציאות חדשה.

ככל שנתאים עצמנו מהר יותר לעזור לסטארטאפים, כך נוכל לסייע להם מהר יותר להתמודד עם האתגרים החדשים.

כעת כאשר המימון נעצר, סטאטראפים נמצאים בצורך ממשי לייעוץ ועזרה מבעלי ניסיון, וזה הזמן שלנו לעשות ככל יכולתנו לסייע להם".
 
 
 
 
 
 
 



 
 
Bookmark and Share