Telecom News - פורסמו 12 סטארטאפים בתכנית השנייה ל-2021 של אקסלרטור Techstars

פורסמו 12 סטארטאפים בתכנית השנייה ל-2021 של אקסלרטור Techstars

דף הבית >> חדשות סטארטאפים >> פורסמו 12 סטארטאפים בתכנית השנייה ל-2021 של אקסלרטור Techstars
פורסמו 12 סטארטאפים שנבחרו לתכנית השנייה ל-2021 של האקסלרטור Techstars בת"א
מאת: מערכת Telecom News, 19.10.21, 17:17STARTUP FREE
 
התכנית תימשך 13 שבועות ובה כל אחד מ-12 הסטארטאפים, שהתקבלו לתוכנית, יקבל השקעה של עד 120 אלף דולרים. הם גם יקבלו הדרכה ממנטורים מקצועיים בעלי שם עולמי, יכירו אנשי מקצוע, יקבלו גישה לרשת העולמית של טקסטארס וייחשפו לקשרים עם גורמים עסקיים בחו”ל, משקיעים מרחבי הגלובוס וחברות בינלאומיות.
 
רשת האקסלקטורים העולמית Techstars, שלה כ-50 מאיצים בינלאומיים, הודיעה על תחילת תכנית האקסלרטור השנייה ל-2021 בתל אביב.

התכנית החלה אתמול ותיסגר ב-2 אירועי דמו דיי. ב-3 בינואר יתקיים אירוע דמו דיי פיזי, וב-13 בינואר יתקיים אירוע דמו דיי וירטואלי. התכנית תימשך 13 שבועות ובה כל אחד מ-12 הסטארטאפים, שהתקבלו לתוכנית, יקבל השקעה של עד 120 אלף דולרים. בנוסף, הסטארטאפים יקבלו הדרכה ממנטורים מקצועיים בעלי שם עולמי, יכירו אנשי מקצוע רבים, יקבלו גישה לרשת העולמית של טקסטארס וייחשפו לקשרים עם גורמים עסקיים בחו”ל, משקיעים מובילים מרחבי הגלובוס ולחברות בינלאומיות.

מנהלת התכנית בישראל היא הילה אוביל ברנר, א שהקימה 3 חברות, בהן WhiteSmoke, שמציעה פלטפורמה לעריכה והגהה של טקסטים באנגלית ונסחרת כיום בבורסה, את הארגון החברתי- התנדבותי, "יזמיות", שתומך ומקדם נשים יוזמות בתעשיית הייטק, וניהלה בעבר את התכנית המשותפת של ברקליס ו-Techstars בישראל.

הילה אוביל ברנר: "אני נרגשת לקראת פתיחת המחזור השני של האקסלרטור ל-2021. זו הפעם הראשונה ברשת העולמית, שבה פותחים 2 תוכניות מקומיות של האקסלרטור באותה השנה. אני רואה בכך הבעת אמון אמיתית בתוכנית המקומית, באקוסיסטם הישראלי ובסטארטאפים הישראלים. זוהי הזדמנות מופלאה ל-12 סטארטאפים להכיר וללמוד מאנשי מקצוע מובילים בתחומם".

רשימת החברות אשר נבחרו להשתתף באקסלרטור:
Agado Live  - תל אביב, ישראל. מייסדים: גילי ירון CPO , ויטלי תבור CTO, צח תבור CEO. הדור הבא של פלטפורמת וידאו אינטראקטיבית המאפשרת להעביר פעילויות וירטואליות באפקטיביות. הסטארטאפ מספק כלי ויזואלי לבניית נוכחות וידאו אינטראקטיבית ייחודית. בעידן בו פעולות רבות עברו להתבצע בצורה וירטואלית ברשת, מציע Agado Live פלטפורמה המאפשרת לעצב וליצור אפליקציית וידאו דו-כיוונית תוך שימוש בעורך ויזואלי הנמצא בסביבת ענן ועובד בשיטת Drag & Drop. הזרמת הווידאו של Agado Live מותאמת לצרכי וידאו שונים ולרחבי פס בנפחים שונים. כליי אינטליגנציה מלאכותית מספקים למנחים ולמשתתפים בשידור הווידאו פידבק בזמן אמת ומצביעים עבורם על ניואנסים ומחוות של תקשורת בינאישית.

Autority.io  - קיטו, אקוודור. מייסדים: חואן ברננדו פרואנו CEO, גוליארמו קונסה אסטבן CTO, דייגו מרטין קוניאונס CFO. החברה מפתחת אפליקציה חינמית המרכזת את כל שירותי תחזוקת הרכב במקום אחד. דרכה יכולים המשתמשים להתייעץ עם מומחי רכב, לשלם על שירותי רכב או לחדשם ולקבל תזכורות עם טיפולים שעליהם לבצע, דוגמת החלפת צמיגים. שימוש באפליקציה יכול לחסוך למשתמש מאות דולרים בשנה, לייעל את מלאכת תחזוקת הרכב ואף לייצר היסטוריה דיגיטלית שלו. המודל העסקי של החברה הוא גביית עמלה של 5% מכל תהליך תשלום המתבצע דרך האפליקציה.

Binsight - תל אביב, ישראל. מייסדים: גלעד מור-חיים CEO, אור בר-טל CTO. הסטארטאפ נוסד כדי ליצור שינוי משמעותי במקטע הכי קריטי היום במעגל הצריכה, מקטע הכולל קניות וניהול מזון לבית. מקטע שיש בו חלל ולרוב אינו מנוהל. באמצעות שילוב בין טכנולוגיה מבוססת בינה מלכותית וכלים התנהגותיים, המערכת מנטרת את דפוסי הצריכה של המשתמשים, מזהה בכל רגע נתון אילו מוצרים קיימים, מתי הם עומדים להיגמר ואילו מוצרים צריך לקנות, ובכך פותחת מגוון מדהים ורחב של אפשרויות, החל מקניות אוטומטיות וכלה בהמלצות אישיות על מתכונים, בהתבסס על העדפות אישיות, תוקף, דיאטה, בריאות ועוד… באמצעות מידע צרכני ייחודי זה, Binsight עוזר לצרכנים לחסוך המון כסף, זמן, מטרד, ובאופן ישיר לצמצם בזריקת מזון.

EyeKnow - תל אביב, ישראל. מייסדים: תומר שגיא CEO , אליה שטרסר ראש תחום הנדסה. איתור ומניעת אלימות והזנחה אצל חסרי ישע ע"י שימוש בבינה מלאכותית ומצלמות אבטחה. הסטארטאפ מייצר פלטפורמה מבוססת בינה מלאכותית המסייעת למנוע פגיעה באוכלוסיות חלשות כילדים וקשישים, תוך הסתמכות על מצלמות אבטחה. כך, נותן הסטארטאפ מענה לחוסר היכולת לנטר את בריאותם ובטיחותם של השוהים במוסדות, שחשופים לסכנות של טיפול לא ראוי, אי עמידה בכללי טיפול ומקרים של הזנחה, התעמרות או התעללות, שפעמים רבות מתרחשים מתחת לרדאר. מערכת הבקרה המאובטחת של EyeKnow מנטרת כל מטפל ומטופל במוסד, מנתחת את התנהגות המטפל ואת האינטרקאציות שלו עם המטופל ומגיעה לתובנות המוצגות לבני המשפחה בדאשבורד ובאפליקציה. המוצר, שמבוסס על מודלים רשומים, שפיתחה החברה, משתלב עם מערכות מעגל סגור קיימות.

EZCheck.me  - תל אביב, ישראל. מייסדים: עדי פוירשטיין CEO, יעקב הל-אור CSO. מערכת רישום נוכחות למפגשים היברידיים. הסטארטאפ נותן מענה לנושא בדיקות הנוכחות בשיעורים - נושא השנוא ע"י תלמידים, סטודנטים, מורים ומרצים כאחד. עידן הלמידה המקוונת וההיברידית מציג אתגר חדש, עקב הקושי לנטר באמינות את נוכחותם של המשתתפים בפלטפורמות הווידאו ובשיעורים היברידיים. EZCheck.me מספק פתרון המאפשר ניטור נוכחות מהיר ויעיל לשיעורים היברידיים עבור אוניברסיטאות, וובינרים וקורסים מקצועיים.

Insuretax  - תל אביב, ישראל. מייסדים: גיא כהן CEO, רון ליקבורניק CTO, ניב רותם COO. ביטוח מס הוא כלי יקר המוצע ע"י חברות ביטוח מסורתיות רק לתאגידים גדולים ולכן אינו זמין לחברות קטנות יותר, מה, שלמעשה, הופך אותו ללא זמין לרוב השוק. Insuretax מספק לאלה ביטוח מס איכותי במחיר הגיוני. החברה פיתחה גישה ייחודית הקוצרת דאטה של ייעוץ מס כדי לקבץ ממנו מידע לאשכולות ולזהות תבניות חוזרות, אותן ניתן למנף לכלי תכנון מס.

optimusQ  - תל אביב, ישראל. מייסדים: ליאור וקסלר CEO. הסטארטאפ מייצר פלטפורמה לניהול ואופטימיזציית קמפיינים דיגיטליים אוטומטית. הוא שואף להביא למהפכה בעולם הפרסום הדיגיטלי ולהנגיש אותו לכל סוגי העסקים. הפלטפורמה שלו מאפשרת למפרסמים להתמקד בתהליך הקריאייטיבי בזמן שהיא מטפלת בהפצת המודעות. המוצר עונה על הצורך של הלקוח לקבל One Stop Shop המנהל את כל פעילות רכישת המדיה וניהול הקמפיינים שלו.

Ovvio  - תל אביב, ישראל. מייסדים: עופרי וולפוס CTO, נדב בן יצחק CEO, עמית וולפוס CPO. כלי קולבוריישן לחברות שירותים. הסטארטאפ בונה כלים, שמטרתם להילחם בנקודות התורפה של מנהלים ועובדים בתעשיית השירותים המקצועיים (משרדי עורכי דין, פירמות ייעוץ, סוכנויות עיצוב וכו'). Ovvio זו מחברת וירטואלית משותפת המאפשרת לעובדים בשירותים אלה לייעל פגישות עבודה ולהקצות משימות, שמועברות בצורה אוטומטית לגורמים הרלוונטיים עבורן. בנוסף Ovvio מאפשרת לעובדים לנהל את המידע שלהם ע"י סינון רשימות, משימות וקבצים לאורך פרויקטים שונים.

Renbizz - תל אביב, ישראל. מייסדים: ענת אלג׳ם CEO ,עירד כהן CTO. רנביז מאפשר לכל קמעונאי להציע השכרות בעזרת פלטפורמת השכרות הוליסטית. הסטארטאפ מגשר על פער הידע עמו מתמודדים קמעונאים בבואם להכניס מודל שכירות למוצריהם. הפלטפורמה, שמפתח הסטארטאפ, מקטינה את כמויות הזמן, ההון והלוגיסטיקה הדרושים להשכרת מוצרים, ע"י הצעת מודל הוליסטי. Renbizz מאפשר לקמעונאים להכניס לעסקיהם אפשרות של השכרת מוצרים, לנהל אותה באמצעות הפלטפורמה ואף להיעזר במימון חכם אותו הסטארטאפ מציע. בעידן הסביבתי בו אנו חיים צפויה צמיחה משמעותית לעסקים המציעים אפשרויות של השכרת מוצרים או קנייתם מיד שנייה. Renbizz הוא הכלי, שיכול לאפשר להם לעשות זאת בקלות וביעילות.

reTravel  - תל אביב, ישראל. מייסדים: רויטל קריסטל CEO, ניר גורביץ CTO. הסטארטאפ מפתח טכנולוגיה למכירת מוצרי תיירות למיקסום רווחיות ונאמנות הלקוח - יכולת אקוטית במיוחד בעידן הפוסט-קורונה, בו מנסה התעשייה למקסם את רווחיה ולהוריד את הוצאותיה. reTravel עובד במודל עסקי, שברובו מבוסס הצלחה ובעזרת בינה מלאכותית ולמידת מכונה משפרת בצורה משמעותית מכירת מוצרים נוספים. הטכנולוגיה מתאימה את המוצר הרלוונטי ביותר לנוסע, הרגע שבו הוא עשוי לרכוש אותו, וערוץ התקשורת האידיאלי לאותו הרגע.

Sea Analytics  - תל אביב, ישראל. מייסדים: עומר ברנד CEO, רוני רביב CTO. הסטארטאפ מפתח פלטפורמה ואלגוריתמים, שבכוחם לאסוף כמויות דאטה ווידאו גדולות עבור תעשיית הספורט ולבצע אנליטיקת וידאו וניהול ביצועים. למרות המידע העצום, שנאסף כיום בעולם הספורט, קיים מחסור בכלים המספקים ניתוח אפקטיבי עבורו. תוכנת Sea Analytics מבוססת הענן אוספת את המידע ממכשירים ומאתלטים, מסנכרנת ומנתחת אותו ומציגה התרחשויות משמעותיות בהתאם להגדרות מאמץ הקבוצה. המאמן יכול לראותם בדאשבורד קל לשימוש, לחלץ מהן מסקנות ולשפר את תפקוד הקבוצה. עוד משמשת המערכת ככלי תקשורת בין האתלטים למאמן ולמועדון וכך מאפשרת מעורבות גבוהה יותר לכל הצדדים.

YieldX - קיסריה, ישראל. מייסדים: יצחק שושנה CEO, עמית רש CTO, לב מיקוליצקי CBO. הסטארטאפ מפתח פתרונות לניהול תהליך הייצור של חלבון מהחי בסביבה נטולת מחלות באמצעות מערכת סנסורים לאיתור מוקדם של מחלות ומניעתם. הוא מפתח כלי בינה מלאכותית/אינטרנט לתעשיית החקלאות. בכוחו של הכלי לחזות בהקדם מחלות בעדרים וכך למנוע אותן או להקטין את הפצתן. הכלי אוסף את המידע ומנתח אותו בצורה אוטומטית לחלוטין, ללא כל התערבות אנושית. הוא מספק את כל המידע הדרוש לחקלאי בנוגע לסביבת הגידול ולבעיות בה. כך, מקבלת החיה סביבה טובה יותר בעוד החקלאי חוסך כסף ומשאבים ומצליח לייצר תפוקת מזון גבוהה יותר.

בתמונה: משתתפי התוכנית. קרדיט צילום חנה טייב.

משתתפי התוכנית, יחצ קרדיט צילום חנה טייב
 
 
 
 



 
 
Bookmark and Share