משפט תיקי האלפים התפורים, האזנות הסתר והמלחמה: הסברים, דיווחים ופרשנויות של אבי וייס באמצעות סרטוני יוטיוב של ראיונות - באוגוסט 2025 כולל על המחדל המודיעיני שקדם למלחמת חרבות ברזל, נושא החטופים, פרשת הריגול החוסה תחת חיסיון ועוד.
מאת: אבי וייס, 1.8.25, 20:00
רוב הציבור, שצופה בערוצי התעמולה, לא נחשף לאמת ולעובדות לגבי תפירת תיקי נתניהו ולגבי קריסת עדי התביעה בזה אחר זה, בדיון המתנהל בבית המשפט המחוזי בירושלים, לעדות נתניהו בביהמ"ש המחוזי בת"א, לעדות עדי הגנה אחרים ולגבי פרשת האזנות הסתר. לצד מאות כתבות מפורטות ועדכונים מבית המשפט באתר Telecom News, מובאים להלן, עבור הציבור, לחודש אוגוסט 2025, סרטוני ראיונות עם דיווחים, הסברים ופרשנויות של אבי וייס, הראשון שחשף את תפירת תיק 4000, וגם סרטונים על המחדל המודיעיני שקדם למלחמת חרבות ברזל ומחדלים ביום "השבת השחורה", נושא החטופים, פרשת הריגול החוסה תחת חיסיון, שערוריית הרוגלות ועוד.
הסרטונים של חודש ספטמבר 2024 - כאן. הסרטונים של חודש אוקטובר 2024 - כאן. הסרטונים של חודש נובמבר 2024 - כאן. הסרטונים של חודש דצמבר 2024 - כאן. הסרטונים של חודש ינואר 2025 - כאן. הסרטונים של חודש פברואר 2025 - כאן. הסרטונים של חודש מרץ 2025 - כאן. הסרטונים של חודש אפריל 2025 - כאן. הסרטונים של חודש מאי 2025 - כאן. הסרטונים של חודשים יוני-יולי 2025 - כאן.
ב-9.1.23 יצא לדרך ״הערוץ של אלי ציפורי ואבי וייס״ - מיזם לדיווחים ופרשנויות ממשפט נתניהו. ערוץ היוטיוב העביר כל בוקר בו התקיימו הדיונים בשידור חי את הטקסטים - הדיווחים המתומללים של אלי ציפורי מביהמ"ש על המסך ללא צורך בהקראתם וכן שידר דיוני סיכום בערבים. השידורים הסתיימו ב-6.7.23. הלינק לערוץ היוטיוב לצפייה בשידורים (106 סרטונים סה"כ): https://www.youtube.com/@elizipori.aviweiss/streams
בנוסף למאות הכתבות כאן באתר על תיק 4000 המצוץ מהאצבע, מי שמעוניין בסרטוני יוטיוב המביאים את עיקרי החשיפות המזעזעות והמרתקות ב"תיק 4000" ו"בתיק 1000", יוכל למצוא מאות סרטונים בקישורים הבאים: 1) ערוץ הסרטונים ביוטיוב תחת הסיווג של "מנהיגות חזקה לישראל" - כאן. זה כולל בתוכו את הפלייליסט של אבי וייס (עם סרטונים הקשורים במלחמת חרבות ברזל, שערוריית הרוגלות, המרגל הסודי ועוד מעל ל-400 סרטונים) - כאן. 2) פורום הסרטונים של אבי וייס, שמנוהל ע"י גלי בת חורין, במסגרת "פורום קפה שפירא" - כאן. הכניסה לפורום כרוכה בהרשמה חינמית. 3) ערוץ הסרטונים של עו"ד כנרת בראשי וכל שותפיה למיזם השידורים העצמאי - כאן. 4) ערוץ הסרטונים של "פרויקט ה-315" - כאן.
1.8.25: איך בוצעה החדירה לסמארטפון של שלמה פילבר? אילו עבירות מבוצעות אגב השימוש בכלי האזנת סתר המלווים ברוגלה? היכן בדיוק האזנות הסתר הלא חוקיות הללו בוצעו ומבוצעות עד היום? האם ועדת החקירה לתחום של הרוגלות תוכל להתחיל לבצע את משימתה?
זאת, בריאיון נוקב של נצ"מ בדימ. אבי וייס ע"י אלי ציפורי ברדיו "גלי ישראל" בתכנית "בלי חשבון" ב-1.8.25 (כ-21 דקות). כל מה שלא רוצים שהציבור ישמע, תקבלו כאן.
הלינק לסרטון ביוטיוב: https://youtu.be/eZzMKVD1u04?si=9DtMDJL4u89Ka5Ps.
מידע נוסף, מדהים ומרתק למתעניינים - יש כאן: https://bit.ly/PegasusExclusiveNews.
8.8.25: חשיפה מדהימה: למה שר הביטחון בני גנץ נסע בבהילות לפגוש את נשיא צרפת מקרון בהוראת רוה"מ נפתלי בנט ב-28.7.21? מה מקרון דרש וקיבל אחרי לחץ על נפתלי בנט בתחום הרוגלות\NSO? האם ישראל הפעילה רשת ריגול באמצעות רוגלות בכל רחבי העולם וכיצד? למה מסתירים מעם ישראל את כל ההחלטות ואת האחראים לשערוריית הרוגלות הבינלאומית?
זאת, בריאיון נוקב של נצ"מ בדימ. אבי וייס ע"י אלי ציפורי ברדיו "גלי ישראל" בתכנית "בלי חשבון" ב-8.8.25 (כ-18 דקות). כל מה שלא רוצים שהציבור ישמע, תקבלו כאן.
הלינק לסרטון ביוטיוב: https://youtu.be/0Wnk8O8Ckdo?si=CbCzS7m4PvwjegyL.
מידע נוסף, מדהים ומרתק למתעניינים - יש כאן: https://bit.ly/PegasusExclusiveNews.
11.8.25: “בכירי השב"כ התרגלו לזה שהם מדינה בפני עצמה. הם ראו בחמאס שותף. זו הסיבה לכך שגם עשו הסכם הודנה על דעת עצמם עם חמאס". זאת וגם חשיפה באמצעות מסמכים של פעילות צוות טקילה ב-7.10.23, בריאיון 32 דקות של נצ"מ בדימ. אבי וייס ע"י הדס צוריבתכנית "אקטואליה יהודית-TOV" ב-10.8.25. לינק לסרטון ביוטיוב - כאן. מידע נוסף, מדהים ומרתק למתעניינים - יש כאן: https://bit.ly/MechdalShabak, וגם כאן: https://bit.ly/MechdalShabak2.
16.8.25: הסיפור שלא סופר לציבור: איך נתפר תיק למנכ"ל YESרון איילון וכל חקירותיו הודלפו? מה שופטת מחוזית אמיצה אחת החליטה השבוע בעניינו של רוןאיילון? למה "תיק בזק" נולד ולאן הוא הולך? למה מסתירים מעם ישראל את סגירת התיק שנפתח נגד רון איילון ב-2017, באיחור של כ-8 שנים?
זאת, בריאיון נוקב של נצ"מ בדימ. אבי וייס ע"י אלי ציפורי ברדיו "גלי ישראל" בתכנית "בלי חשבון" ב-15.8.25 (כ-18 דקות). כל מה שלא רוצים שהציבור ישמע, תקבלו כאן.
הלינק לסרטון ביוטיוב: https://youtu.be/WBuWLIIq-aE?si=EkBGTbDQHRW9gJmw.
מידע נוסף, מדהים ומרתק למתעניינים - יש כאן: https://bit.ly/Tik4000No50.
19.8.25: אמ”ן התעסק באקלים ולהט”בים ולא ראה שחמאס מתרגל את כיבוי המצלמות. מי צריך 47,000 חיילים (כולל מילואים) באגף המודיעין? נצ"מ בדימוס אבי וייס מתאר איך התאמן חמאס על כיבוי המצלמות ובלוני התצפית בזמן שאמ"ן עסק בנושאים שוליים ולא אסף ידיעות מודיעיניות בשטח ואיך צה”ל פירק את האוגדות המשוריינות כדי להגדיל את אגף המודיעין. הוא מציע לצמצם את מערך המודיעין לגודל טבעי שמתאים לצה”ל ולצרכיו ולהעביר כוח אדם לחיילות השטח. זאת, בריאיון 17 דקות ע"י ד"ר פיני יחזקאלי בתכנית "אקטואליה יהודית-TOV" ב-18.8.25. לינק לסרטון ביוטיוב - כאן. מידע נוסף, מדהים ומרתק למתעניינים - יש כאן: https://bit.ly/MechdalShabak, וגם כאן: https://bit.ly/MechdalShabak2.
22.8.25: האם הרוסים ובנות הברית היו אמורים לספק משאיות אספקה לבונקר של היטלר בברלין ולתושבים שגרו סביב הבונקר הזה? מה מסתירים מהציבור לגבי עז-אדין אל-חדאד (המפקד העליון של החמאס בעזה)? האם תהיה עסקת חטופים נוספת בעזה? זאת, בריאיון נוקב של נצ"מ בדימ. אבי וייס ע"י בת אל בנימין ברדיו "גלי ישראל" בתכנית "בלי חשבון" ב-22.8.25 (כ-15 דקות). כל מה שלא רוצים שהציבור ישמע, תקבלו כאן.
הלינק לסרטון ביוטיוב: https://youtu.be/XL3g_CiAbvA?si=wEyx2PDlWUpwRHKK.
מידע נוסף, מדהים ומרתק למתעניינים - יש כאן: https://bit.ly/MechdalShabak, וגם כאן: https://bit.ly/MechdalShabak2.
23.8.25: “זה האדם בחמאס שאם ישראל תוריד - החמאס ייפול. אין שום דרך להגיע למשא ומתן עם אדם כזה, והאפשרות היחידה היא לחסל אותו”. נצ"מ בדימוס אבי וייס מספר מי שולט בחמאס ומדוע אי אפשר להגיע איתו לשום הסכמים בריאיון 18 דקות ע"י ד"ר פיני יחזקאלי בתכנית "אקטואליה יהודית-TOV" ב-18.8.25. לינק לסרטון ביוטיוב - כאן.
מידע נוסף, מדהים ומרתק למתעניינים - יש כאן: https://bit.ly/MechdalShabak, וגם כאן: https://bit.ly/MechdalShabak2.