Telecom News - תיקי האלפים פרשת ההגנה חקירה ראשית: יום מס' 29 של עדות נתניהו והמשך עדכונים בתיקי האלפים

תיקי האלפים פרשת ההגנה חקירה ראשית: יום מס' 29 של עדות נתניהו והמשך עדכונים בתיקי האלפים

דף הבית >> כתבות ראשיות לדף הבית >> בלעדי >> תיקי האלפים פרשת ההגנה חקירה ראשית: יום מס' 29 של עדות נתניהו והמשך עדכונים בתיקי האלפים
תיקי האלפים פרשת ההגנה חקירה ראשית: יום מס' 29 של עדות נתניהו והמשך עדכונים בתיקי האלפים
מאת: מערכת Telecom News, 7.5.25, 16:08נתניהו צילום מסך

הדיונים בתיקי האלפים ממשיכים בביהמ"ש המחוזי בירושלים ובת"א. למרות שהרכב השופטים הודיע לפרקליטות שראוי להסיר את סעיף השוחד בתיק 4000 ולשקול את סיום המשפטים כולם (תיקי 1000 ו-2000) - הפרקליטות מסרבת. זאת, כדי להשאיר את נתניהו במצב של "נאשם בתיק פלילי" וב"ניגוד עיניינים" ולהגביל עי"כ את פעולותיו כראש ממשלה, וגם כדי לדחות את המועד בו יתחיל הציבור לבוא עימה חשבון על תפירת תיקי האלפים. כ"כ, 2 משפטי הצוללות (תיק 3000) ממשיכים גם הם.

הכתבה עוסקת בפרשת ההגנה, חקירה ראשית, ביום העדות ה-29 של נתניהו בביהמ"ש המחוזי בת"א ובעדכונים נוספים.


הכתבה: תיקי האלפים פרשת ההגנה חקירה ראשית: יום מס' 28 של עדות נתניהו והמשך עדכונים בתיקי האלפים כאן.


7.5.25: פרשת ההגנה חקירה ראשית: יום עדות מס' 29 של בנימין נתניהו:

א. פרקליט נתניהו (עו"ד עמית חדד) פנה לביהמ"ש לבטל את עדותו של נתניהו ביום 16.6.25 בגלל חתונת בנו - כאן

ב. עו"ד עמית חדד מעדכן את ימי עדותו של ח"כ משה סעדה ל-21.5.25 ועד אחר יאותר ל- 13.5.25 - כאן

ג. השידור הישיר מהמשפט של "האולפן הפתוח" של כנרת בראשי ביוטיוב - כאן.

ד. פרשת ההגנה בהתייחס לעדות נתניהו תסתיים היום עם סיומו של תיק 2000 אחרי 29 ימי עדות. בשבוע הבא של נתניהו תחילה ע"י סנגוריהם של הנאשמים האחרים - שאול אלוביץ' ונוני מוזס ולאחר מכן תחל החקירה הנגדית ע"י הפרקליטות.

עיקרי עדות נתניהו
המשך הדיון בתיק 2000, על חוק כבל שמטרתו הייתה להביא לצמצום תפוצת ישראל היום ושגרם לנתניהו לפזר את הכנסת וללכת לבחירות, ועל הקלטות השיחות בין מוזס ונתניהו

נתניהו: "התנגדתי לחוק כבל כי זו היתה כניעה מוחלטת שתחסל את העיתון. לנוני מוזס היה לובי רחב בכנסת, כולל חלקים מהליכוד. היה להם רוב". חדד: "לא רק באופוזיציה אבל גם שרים בקואליציה שלך באים ומצביעים בעד. מה זה אומר?"  נתניהו: "שאיבדת את השליטה. אתה הולך להפסיד בחוק נורא שיביא לך תבוסה פוליטית וגם יפגע קשות בחופש העיתונות". 

האלי ציפורי פרסם בטוויטר:
נתניהו: "התביעה אמרה בכל הזמן, שהיה לי כח למנוע את זה (את "חוק ישראל היום"). [הערת מערכת: התביעה טענה בכתב האישום שנתניהו יכל למנוע את חופש ההצבעה ומעבר החוק בהצבעה הטרומית]. זו לא מתמטיקה של אוניברסיטה. זו מתמטיקה פשוטה של גן ילדים. ברור שאין לי רוב, [לכבל היה רוב]. נוני עומד לגבור עליי. הוא עומד לנצח אותי. מה לעשות".

ואוו! נתניהו: "כתב האישום נגדי - מחורר ומבזה". עו״ד עמית חדד: "עד כמה ניסיון לנסות למצוא רוכש ל'ידיעות אחרונות', עד כמה זה קשור לפוליטיקה או לסיקור האישי שלך?" נתניהו: צריך להשתחרר מהרעיון הנחות הזה, אני אעשה את זה כדי לקבל תמונה או כתבה? זה ירוד לגמרי. אני פועל ברמה אחרת זה. כל כך מבזה זה מה שאתם חושבים שאני". חדד: "זה כתוב בכתב האישום". נתניהו: "אז כתוב, הוא מחורר ומבזה".

חדד: "נראה מה קורה לפני הפגישה עם נוני. עם מי התייעצת לקראת הפגישה לאחר פיזור הכנסת? מותר להקליט או אסור?" נתניהו: "דיברתי עם עו"ד שמרון. שאלתי מה מותר להקליט. התייעצתי כי ראיתי שתי אפשרויות. לא התייעצתי עם ויינרוט כי לא היה פה ענין פלילי. לשאלתך, זו פרוצדורה שדוד יודע". חדד: "עד כמה זה חריג שאתה מתכונן עם יועצים שלך, או שמרון לפני פגישה?" נתניהו: "זה יכול להיות". חדד: "עם דוד שמרון היו לך 2-3 פגישות לפני הפגישה עם נוני". נתניהו: "רציתי הקלטה. חשבתי שנוני מקליט. לא רציתי שתהיה עריכה או שינוי. הסתכלתי קדימה. ואם אני מפסיד זו אפשרות על. אם אני מפסיד בבחירות אעביר את החוק. הגנה יחידה שתהיה לי, אבל לא שווה הרבה, אבל לפחות יחסוך שמדובר במהלך פוליטי של חקיקה, אף על פי שידעו שנוני עומד מאחורי הניסיון להעביר את חוק כבל. יש ידיעה ויש הוכחה. בהקלטה אני אוכיח את זה. קראתי לזה - חשיפת הקלטת". חדד: "אם השיחה עם נוני היתה גולשת לפלילי, היית מתייעץ עם שמרון?" נתניהו: "לא. עם ויינרוט. לא היה שום חשש".

חדד: "אתה הרגשת באיזה שהוא שלב מהשיחות רביעית או משהו שמציעים לך שוחד?נתניהו: "ממש לא. לא רציני. למי אכפת מה יכתבו עלי בימים הבאים. זה בלתי נתפס". חדד: "למה הקלטת הפגישה הזו ולא הקודמות?" נתניהו: "הגענו למצב שכלו כל הקיצין. חוק זה כנראה הולך לעבור, אלא אם כן נצליח לשנות הדברים. אז אצא החוצה ואגיד אין פה עניין של חופש עיתונות, או שמירת תחרות, אלא כוחני שנועדה לייצר אינטרס בניגוד למה שמכרו בתקשורת". חדד: "שמרון סיפר בחקירתו וגם בבית משפט וגם עם נוני שנוצר קשר שנוני ינסה ללחוץ עליך. אתה לא אמרת לו את מהות הסחיטה, אולי הוא הבין שמדובר בסחיטה. עד כמה אתה דיברת עם שמרון ואמרת שאתה חושש שנוני יסחוט אותך?" נתניהו: "אמרתי לחץ ודאי. ללא שום ספק. לא חשבתי שזה פלילי". חדד: "עד כמה חששות אלה התממשו בפגישות עם נוני?" נתניהו: "לא". חדד: "נוני דיבר על נרמול היחסים.. 'בוא תתראיין'. עד כמה חשבת שנוני יציע לשפר הסיקור בידיעות בעקבות הצעת כבל?" נתניהו: "לא חשבתי זאת. הדיבור שלו התמקד בעיקר 'למה אתה לא שולח האנשים' - זו היתה השיחה. למה להיות בנתק הזה? זה משרת אותו שיהיה ברור. לא משרת אותי. הנרמול של היחסים. היינו בנתק. לא התראיינתי בעיתון. 'החרימו אותי' זה היה ידוע וגם רציתי שיהיה ידוע. ידיעות היה מוביל בתקשורת והיה שיטתי נגדי. מאוד נחוש. הדבר האחרון שרציתי זה לתת לו קרקע משוכללת. זה היה, אבל לא רציתי לתת קו כשרות. זה שינוי כוון הספינה". חדד: "עד כמה חשבת שנוני רוצה לסחוט אותך בכוון פלילי? הצעת שוחד?" נתניהו: "לא חשבתי".

נתניהו נשאל על מידע חלקי ומסולף שהחוקרים הציגו לו בחקירתו, דבר שהעלה את חמתו: 
בום! נתניהו: "הם (הפרקליטות והמשטרה) עשו דברים שלא יעשו. הטעו אותי לחשוב שדברים נאמרו. התחייבו שדברים נאמרו. אמרו יש ראיות. ביקשתי תמלילים ולא הראו לי. חמור. פגעו בזכויות נחקר. שיבשו ראיות. משקרים במצח נחושה. מסמנים מטרה ומנסים לייצר תאוריה. לייצר עבירה": חדד: "האם העלית בדעתך שנוני רוצה להציע לך שוחד?" נתניהו: "לא כדי ולא תוך כדי. לא". חדד: "אתה העלת בדעתך בזמן הפגישה, אחרי הפגישה, לפני, שסיקור יכול לקדם שיח של תמורות. יכול להחשב כשוחד?נתניהו: "לא העליתי על דעתי דבר כזה. כל הייקום לא העלה על דעתו. אף אחד לא אמר מילה 'לא נאה'. לא העליתי על דעתי ואף אחד לא העלה על דעתו. מה פתאום שאעלה דבר כזה על דעתי?חדד: "נוני לא רצה להגיע לפגישה. מי ששכנע אותו היה מילצ׳ן. עד כמה היה רצון של נוני להיפגש?" נתניהו:"אני רציתי את הפגישה. רציתי להבטיח כי אני בשטח הריגה ממש. בין קריאה ראשונה לשנייה או שלישית אני יכול להיעלם. החוק יעבור. תהיה ממשלה אחרת וזה הסוף. אפשר גם להפסיד בבחירות".

נתניהו: "לא הציגו לי במשטרה. מומי אמר כן, כן ולא הביא. לוקחים קטע מפה ומשם מדביקים. אמרתי להם במפורש. אני אפנה כל הזמן שבעולם. הם עשו דברים שלא יעשו. הטעו אותי לחשוב שדברים נאמרו. התחייבו שדברים נאמרו. אמרו יש ראיות. ביקשתי תמלילים ולא הראו לי. חמור". חדד: "כמה פגע ביכולת שלך להשיב?" נתניהו: "פגע מאוד. זו היתה בדיוק הכוונה. הכל נעשה בשביל כתבות מגוחכות. זה מגוחך. פגעו בזכויות נחקר. שיבשו ראיות. משקרים במצח נחושה. מסמנים מטרה ומנסים לייצר תאוריה. לייצר עבירה. אם לא אז נהלום בחלקים הדרושים בפאזל". חדד: "עד כמה עזר לך בהכנה. ישבנו אתך. מה אנשים באמת אמרו בחקירות. נתנו לך התמליל השלם לקרוא אותו. לא סלקטיבי. כמה זה עזר לך להבין?" נתניהו: "החזיר אותי לשיקולים. זה היה משחק מלחמה מאוד מורכב. קשה. קרב מוחות. מול אדם מבורך במוחות. איך אתה מתגבר על זה? נזכרתי מה עשיתי. ברגע הראשון לא זכרתי מה עשיתי. שנתיים כל העולם התהפך. לא זכרתי". חדד: "עד כמה אתה נוהג לזכור אמירות שלא קרה איתם שום דבר? שיחות, או רצף של סדרת פגישות שאתה מקיים?" נתניהו: "לא יכול לזכור. היקף עבודתי לא שגרתי. היקף הפגישות שלי והחלטות הוא מאוד לא שגרתי. מי יכול לזכור? יש לי שיטה כל דבר שאני מסיים אני מנקה שולחן. השולחן שלי נקי. אני משימתי. אחרי ההקלטה הזו לא רק שלא הבנתי שיש שוחד, לא ציפיתי ולא היה. מה אני עושה עם הקלטה זו? אחרי זה אני לא מתעסק עם זה. מבחינתי זה לא קיים. אני עובר הלאה. שמתי בצד את החוק הזה. עכשיו צריך לנצח בבחירות". חדד: "אולי אתה רגיל להצעות שוחד?" נתניהו: "לא. אחרי השיחה לא קורה כלום. לא ביקשתי להכניס לכספת ולשמירה. הצלחתי להשיג מוטיבציה של נוני כאיש פוליטי להביא חוק שנוח לו לידיעות אחרונות".

נתניהו על האמירה של מוזס שהוא ידאג שהוא יהיה רוה״מ: "בתקשורת צריך להפריע לאלה לכתוב ולאלה לכתוב. לאלה להופיע ולדבר. כל זה לא צריך להיות כך. אם זה טוב למדינה תצביע בשבילי ואם לא אז אל תצביע. בכלל  'בשביל זה לדאוג שאתה תהיה רוה״מ'. אני לא מאמין לנוני. 20 שנה נגדי. אני לא מאמין לרגע שאני מאמין לרגע במה שהוא אומר. אני נתקל בדברים האלה הרבה פעמים. העולם מתחלק לשניים. אלה שעשו אותי רוה״מ ואלה שהתנגדו לי. מי מתייחס לזה ברצינות? הוא לא חשב כך אז וגם היום לא חושב כך. זה שיח בין שני אנשים שלא מתייחסים לזה ברצינות. ואם יוסי ורשבסקי אמר שאני אהיה רוה״מ אז אני מאמין? נוני יודע שאני לא מאמין".

נתניהו: "זה כתב אישום תימהוני ומנותק מהמציאות. נכתב מהשמיים": נתניהו: "לא זה ולא זה. אין פה כלום. רק אמירות סרק. לא מעניין כל הגורמים שהבטיחו לי להיות רוה״מ. ח"כ אומרים אתמוך בחוק הזה או הזה... זו לא הצעת שוחד. גם לא הייתה מילת שוחד. אי אפשר להאמין שהשיחה הזו הבטלה, שאין פה כלום, מזה הפכו למסלול ועסקת שוחד. נוני יהפוך אותי לראש ממשלה ואני מאמין לו והוא חושב שאני מאמין לו. באמת? קצת קרדיט. אחרי ההצעה הזו  מה אני עושה  עם זה?  אוצר בלום. אני יכול ללכת למשטרה. יכול לעשות עסקה. יכול לעשות כל דבר. כי אין פה כלום. גם לא עלה בדעתי לדייק, לשכפל… או שיש כאן דבר מאוד יקר.  כך לא חשבתי. הוא גם ידע שאני לא חושב. זה כתב אישום תימהוני ומנותק מהמציאות. נכתב מהשמיים". חדד: "יודעים שלא הקשבת לשיחה לאחר ההקלטה. למה לא ביקשת להקשיב להקלטה ולתעד אחרי האירוע בזמן אמת?" נתניהו: "לא היה שום דבר. לא שוחד ולא נסללה דרכי באבנים זהובות לרשות הממשלה. זה כלום. זו שיחה ריקה. מנוני אני יודע כמה זה לא אמיתי. אני יודע שמנסים לראות אם יש פשרה ביחס לחוק. לנרמול שהוא רצה. לא היה כאן שום נרמול. לא התייחסתי לזה".

ואוו! מתקפה חריפה של נתניהו על הפרקליטות: "המציאו דברים כדי להוציא אותי מהמשחק. נכנסו עם כוח של גורמי אכיפה שיגידו מה מותר ומה אסור לפוליטקאי לדבר עם עורך או מו"ל. זה איום ונורא"נתניהו: "זה שורש הדמוקרטיה. פוליטיקאים  צריכים עיתונאים כדי לתווך. פוליטיקאים רוצים מידע.      טוטאליטרית מצד אחד ולא יכולה להיות תחרות בין ערוצי התקשורת. לי לא מפריע שיבקרו אותי. רק שיהיה במקום אחד. או ממשלתי טוטאליטר, או אותו זן של תאגיד. אני דמוקרט. בשיחה עם נוני ועם עמוס שוקן, ראיתם בשעת מבחן. מתנכלים לזה, כי 'המורמים מעם יכריעו'. 'לא ניתן לדבר המסוכן הזה, שאנשים כאלה יכריעו,  אנו מחליטים, אנו מורמים מעם'. העולם הזה בעיני הוא איום ונורא. אני מתקומם לזה מגיל צעיר. אני חושב שזה בדיוק מה שעושים פה. נכנסו עם כוח של גורמי אכיפה שיגידו מה מותר ומה אסור לפוליטיקאי לדבר עם עורך או מו"ל. לא חשוב מאיפה הכוח הזה בא, אם אתה מסוגל לחבל בהחלפת דעות ומידע ואתה משתלט על זה,  פגעת פגיעה עצומה בדמוקרטיה. תמיד הייתי נגד זה. על זה דנים פה ועל זה אני מואשם. כי המציאו הדברים כדי להוציא אותי מהמשחק. ניצלו כאן עבירה בשבילי.  יש לה השלכות יותר גדולות. עשר שנות חקירה".

נתניהו חושף עוד שקר של הדס קליין: חדד: "הדס קליין אמרה שמילצ׳ן היה מתקשר ומוציא אותך מישיבות קבינט". נתניהו: "איך היא יודעת?" חדד: "האם היה דבר כזה? כמה זה נכון? מילצ׳ן היה שורק  ואתה יוצא?" נתניהו: "קשקוש. בישיבות קבינט אני יוצא ולא אספר לכם למה אני יוצא".

ו. עו"ד עידו שיפוני סיכם בטוויטר את יום העדות מס' 29 של נתניהו:
יום עדותו השני של נתניהו בתיק 2000 המחיש שוב את חוסר הבסיס של האישום נגדו ואת האבסורד בניסיון להפוך שיח פוליטי ותקשורתי שגרתי ל"עסקת שוחד".  נתניהו שב והדגיש בצורה מפורשת וברורה, כי בשיחותיו עם מוזס מעולם לא ביקש סיקור מיטיב, אלא סיקור הוגן, ענייני, וסביר, וזאת לאחר שנים שבהן סוקר באופן עוין בקיצוניות ע"י "ידיעות אחרונות". ואגב, גם מוזס עצמו הסכים בשיחות ביניהם עם חלק מטענותיו של נתניהו. עוד חשוב להוסיף, כי מטרת השיחות מבחינתו הייתה לבחון אפשרות שמוזס ימכור את ידיעות לרוכש חדש שישנה את צביונה הפוליטי, ובכל מקרה לסכל את החוק.

בליבת העדות היום עמדה הטענה שבליבת כתב האישום, לפיה נתניהו כביכול "לא דחה על הסף" את הצעתו של מוזס לפגוע בתפוצת "ישראל היום" תמורת הטבת סיקורו. נתניהו הסביר בהרחבה כי למעשה בשיחה המדוברת הוא השיב ל"הצעת" מוזס לפיה הסכמה על החוק תגרום לו לעשות כל שביכולתו כדי להשאיר את נתניהו ראש ממשלה לכמה זמן שירצה, אמירה אותה לטענתו ראש ממשלה שומע בכל יום מבעלי אינטרסים שונים, אותה פירש כלא רצינית על גבול ההומוריסטית, בסגנון אירוני ואף סרקסטי, לפיה על מוזס לדאוג שהוא יישאר ראש ממשלה אם הוא חפץ בטובת המדינה, תשובה שלא במפתיע הושמטה מכתב האישום, תוך שהוא מבהיר למוזס שאין אפשרות מעשית או כוונה אמיתית לקבל את הצעותיו. יתרה על כך, נתניהו ציין שלרגע לא חש שההצעה של מוזס היא הצעה פסולה כלשהי, ואף כאשר התפוצצה פרשת תיק 2000 והוא כינס ישיבה עם עורך דינו יוסי כהן בניסיון לשער במה מדובר, האפשרות שהשיחות עם מוזס הן שעומדות במרכז התיק כלל לא עלתה בדעתם, אפילו לא כהשערה רחוקה. נתניהו הדגיש כי תגובתו בשיחה עם מוזס לא רק שלא הביעה היענות או שקילה של ההצעה, אלא הייתה חלק משיח טקטי בין שני יריבים פוליטיים. תגובה זו, כאמור, הועלמה במכוון מכתב האישום, בניסיון להציג את האירוע כהצעת שוחד חד-צדדית.

בנוסף, נתניהו ציין כי מלכתחילה יזם את הקלטת השיחות עם מוזס בדיוק כדי להגן על עצמו מפני אפשרות של סחיטה עתידית על רקע אישי מצד מוזס, חשש שהתברר כחשש שווא, עובדה הסותרת לחלוטין את טענת האישום כי הייתה לו כוונה להיענות להצעת מוזס. בפועל, תוצאות אותן שיחות היו הפוכות בתכלית: נתניהו פיטר בעקבות ההצבעה על החוק את "שרי מוזס" מהממשלה, וכדי למנוע אפשרות לפוטש פיזר את הכנסת ויצא לבחירות מוקדמות שתוצאתן אינה ידועה, מתוך מטרה מפורשת לסכל את החוק נגד "ישראל היום" שקידם מוזס דרך פוליטיקאים הנתונים להשפעתו. וזאת חשוב לשוב ולהדגיש: נתניהו למעשה שבר את הכלים עם מוזס בדיוק לפני בחירות 2015, צעד שלפי תיזת כתב האישום היה משול להתאבדות תקשורתית ופוליטית.

היום הודגשה גם שליטתו הפוליטית והתקשורתית הנרחבת של מוזס, במיוחד דרך פוליטיקאים כמו איתן כבל, שהחל לקדם את חוק "ישראל היום" מיד לאחר שהתלונן בפני מוזס על הסיקור השלילי שקיבל; ציפי לבני, שאימצה חוות דעת מטעם מוזס בניגוד לעמדת משרד המשפטים; לפיד, בנט, ליברמן, חלק מהחרדים ואפילו גורמים שונים בתוך מפלגתו. על רקע זה, של שליטת מוזס בחלקים גדולים של הכנסת, הסביר נתניהו כי את טענת מוזס כאילו התערב להרע את סיקורו של בנט, דחה מיד בטענה שמוזס עשה זאת מתוך שיקוליו הוא וכדי "להעניש" את בנט, מפני שהוא ושקד נעדרו מההצבעה במקום לתמוך בחוק ושאר חברי מפלגתם הצביעו נגדו. נתניהו טען כי כל פעולותיו נעשו אך ורק מתוך ניסיון לגיטימי למנוע חקיקה מפלה ולשמור על התחרות בשוק התקשורת, וזאת אל מול כוחו הפוליטי והתקשורתי העצום של מוזס. האישום נגדו, לדבריו, מסכן את הדמוקרטיה משום שהוא הופך יחסים פוליטיים-תקשורתיים שגרתיים לעבירה פלילית, בעוד שבמציאות הסיקור ב"ידיעות" נותר עוין בצורה חריגה.

בסופו של יום העדות, הובהר מעבר לכל ספק כי נתניהו לא רק שלא קיבל הצעת שוחד כלשהי ממוזס, אלא דווקא עשה את כל שביכולתו על מנת להגן על הגיוון התקשורתי  ועל האינטרס הציבורי, ולרגע לא נתן למוזס תחושה שייתכן וימכור את חזונו רב השנים לגיוון שוק התקשורת שישראל היום היה הצעד הראשון ופורץ הדרך להגשמתו, בעבור חופן עדשים באושות מסימה קדמון. נקודה מעניינת למחשבה שהעלה היום עו"ד חדד, היא העובדה שבתיק 4000 נאשם נתניהו שנתן הטבות רגולטוריות מרחיקות לכת לאלוביץ' כדי לשפר את סיקורו באתר הזניח והשולי וואלה! לפני בחירות 2015, בעוד בתיק 2000 הוא מוצג כמי שלא נתן אף לא שמץ הטבה למו"ל הגדול, החשוב והמשפיע במדינה והותיר אותו זועם בדיוק לפני בחירות 2015... 

8.5.25
: אלי ציפורי פרסם בבלוג שלו כתבה תחת הכותרת: עדות נתניהו, 07.05.2025 – יום מס' 29: נתניהו: המציאו דברים כדי להוציא אותי מהמשחק. נכנסו עם כוח של גורמי אכיפה שיגידו מה מותר ומה אסור לפוליטיקאי לדבר עם עורך או מו"ל. זה איום ונורא - כאן.
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס


 

LIVECITY

לוח מודעות

למה צריך אתר עיתונות עצמאי וחופשי בתחום ההיי-טק? - כאן

שאלות ותשובות לגבי האתר - כאן

מי אנחנו? - כאן.

מחפשים הגנה מושלמת על הגלישה הניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף? הפתרון הזול והטוב בעולם - כאן.

לוח אירועים וכנסים של עולם ההיי-טק - כאן.

מחפש מחקרים? מאות מחקרים מצויים כאן

מחפש תוכנות חופשיות? תוכל למצוא משחקיםתוכנות לפרטיים ותוכנות לעסקיםתוכנות לצילום ותמונות, הכל בחינם.


מעוניין לבנות ולתפעל אתר אישי או עסקי מקצועי? לחץ כאן.

שימרו על עצמכם והישמעו להוראות פיקוד העורף!!!!
 




5.5.25 -  ועידת ישראל לטכנולוגיות המידע 2025 

8.5.25 - כנס הווב והדיגיטל השנתי 

13.5.25 - GAMEIS 2025

13.5.25 - ChipEx2025 

18-20.5.25 - Tech1 

22.5.25 - Industry 4.0 

23-24.6.25 - כנס הרצליה ה-22

23-26.6.25 - Cyber Week 2025

לוח האירועים המלא לגולשים מצוי כאן.

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד עורף. ורק בריאות לכל קוראינו!!!

חג עצמאות שמח לכם ולבני משפחתכם!!

 

הכי ניצפים 

המחדל הגדול: איך המתקפה נעלמה מעיני המודיעין והטכנולוגיות שלו?- כאן 

פרשת "המרגל הסודי": עדכונים שוטפים על פרשת הריגול המצויה תחת צא"פ - כאן

מלחמת חרבות ברזל או מלחמת המשפטנים... הסודות של הפצ"רית - כאן

תאגיד השידור - "עלינו". איך עשו עלינו סיבוב והשאירו את אגרת הטלוויזיה - כאן

כל מה שלא מספרים לכם בתחום "השוק הסיטונאי" - פרק א': בזק - כאן

כמה מפסידים בביצועים של הפס הרחב במעבר ל"שוק הסיטונאי"? - הרבה - כאן

למה בכלל צריך להחליף / לרכוש נתב במעבר ל"שוק סיטונאי"? - כאן

איך אני יודע כמה מגהרץ יש בחיבור LTE? מי ספק הסלולר המהיר בישראל? - כאן

חשיפת מה שאילנה דיין לא פרסמה ב"ערוץ 2" על תעלולי השר משה כחלון - כאן

ההגנה המושלמת על הגלישה ניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף - כאן

המשך חשיפת הבלוף ששמו "מהפיכת הסלולר" ואיך מסרסים את הנתונים לציבור - כאן

סיכום ביקור בסיליקון ואלי - למה 3 הגדולות משקיעות ומפתחות באותם תחומים - כאן

שלמה פילבר (עד לאחרונה מנכ"ל משרד התקשורת) - עד מדינה? הצחקתם אותי! - כאן

"יש אפליה בחקירה"? חשיפה: למה השר משה כחלון לא נחקר עד היום? - כאן

חשיפת חשד לשחיתות הדומה לזו של "תיק 4000" אך בתחום הסלולר - כאן

חשיפת מה שלא רוצים  שתדעו בעניין פריסת אנלימיטד (בניחוח בלתי נסבל) - כאן

חשיפה: איוב קרא אישר לקבוצת סלקום בדיוק מה שביבי אישר ל-Yes ולבזק - כאן

האם השר איוב קרא היה צריך בכלל לחתום על האישור, שנתן לקבוצת סלקום? - כאן

האם ביבי וקרא קבלו בכלל תמורה עבור ההטבות הרגולטוריות שנתנו לסלקום? - כאן

המסמכים בנושא בזק-Yes (תיק 4000) מוכיחים "תפירת תיק" לאיש הלא נכון! - כאן

עובדות ומסמכים המוסתרים מהציבור: האם ביבי כשר תקשורת עזר לקב' בזק? - כאן

מה מקור ה-Fake News שהביא לתפירת תיק לביבי והעלמת החשודים הנכונים - כאן

אחת הרגליים של "תיק 4000 התפור" התמוטטה היום בניצחון (כפול) של בזק - כאן

איך כתבות מפנקות הפכו לפתע לטובת הנאה שהיא מיסודות עבירת השוחד? - כאן

שערוריית הקנס הענק על בזק וחשיפת "תעודת הביטוח" של נתניהו בתיק 4000 - כאן

תיק 5000: סלקום - IBC לא תפרוס סיבים ותרכב על גב הרכוש הפרטי של בזק - כאן

ערוץ 20: "תיק תפור": אבי וייס חושף את מחדלי "תיק 4000" - כאן

התבלבלתם: גיא פלד הפך את כחלון, גבאי ואילת לחשודים המרכזיים בתיק 4000 - כאן

פצצות בתיק 4000: האם היו בכלל התנגדויות למיזוג בזק-יס? - כאן

נמצא מסמר נוסף בארון הקבורה של תיק 4000 התפור - כאן

נחשפה עוד עובדה חשובה בדרך אל ההלוויה של תיק 4000 - כאן

תיק 4000 לא הושלם: האם היועמ"ש קיבל את כל המידע הנחוץ לחקר האמת? - כאן

תיק 4000: גם תקנות התקשורת התומכות בגרסת נתניהו לא נכללו בחקירה - כאן

חשיפת שקרים נוספים בתיק 4000: הטעיית הציבור נמשכת ללא הרף - כאן

תיק 4000: נחוצה ועדת חקירה ממלכתית לגבי "אישום" שר התקשורת - נתניהו - כאן

תיק 4000: היועמ"ש לממשלה אישר "מיזוג" בזק-יס. צריך ועדת חקירה ממלכתית - כאן

אוסף הטעויות בתיק 4000: "אני מאשים" - לא חתרו כלל לגילוי האמת - כאן

שערוריית תיק 4000: איך יש 2 גרסאות שונות של כתב החשדות של היועמ"ש? - כאן

ערוץ 20: אבי וייס חשף טענות שגויות בכתב החשדות נגד רוה"מ בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: חשיפת מסמך נוסף שיסייע גם הוא לחיסול תיק 4000 התפור - כאן

ערוץ 20: אבי וייס ואלי ציפורי חשפו שקרי הפרקליטות לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: מתי מדוע ואיך הוא הפך מ"תיק בזק" ל"תיק תפור" ומחורר? - כאן

הספינים והשקרים בתיק 4000 חזרו. הם חלק מניסיון הפיכה שלטונית שיש לחקור - כאן

סודות ושקרים בפרקליטות והיועמ"ש: מי היה ב"ניגוד עיניינים" בתיק 4000? - כאן

תיק 4000 יושלך לפח האשפה של ההיסטוריה עקב חקירה רשלנית ללא מסמכים - כאן

תיק 4000: מסמר נוסף ענק לארון הקבורה שלו (פרי חשיפה של אלי ציפורי) - כאן

תיק 4000: בעיות זיכרון, חקירה משובשת ושקרים המכוונים להפיכה שלטונית! - כאן

חשיפות חדשות בעקבות הדלפת עדויות שלמה פילבר - "עד המדינה" בתיק 4000 - כאן

האם "תיק 4000" התפור אכן בדרכו ל"פח האשפה של ההסטוריה"? - כאן

חשיפת הכזבים של היועמ"ש מול האמת המוכחת לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

פוטש בשידור חי: את מי שהיה צריך לעצור ולחקור זה את "עד המדינה" פילבר! - כאן

תיק 4000: האם נוכל לנחש שהחשיפה כאן תהיה הגרזן הסופי שיפרק את התיק? - כאן

תיק 4000: הביזיון של כתב האישום הבדיוני דורש ועדת חקירה ממלכתית - כאן

האמת המוסתרת מהציבור בתיק 4000: פירוט 20 שקרים / אלי ציפורי ואבי וייס - כאן

איך זה שהיחיד שדיווח אמת בפרשה שהתפתחה לתיק 4000 - קיבל כתב אישום? - כאן

תיק 4000: ההדלפות לכלכליסט כביכול נגד רוה"מ דווקא מצביעות על חפותו - כאן

"נקודת האפס" - Ground Zero  שבו החלה תפירת תיק 4000 נחשף - כאן

למה לא נפתחה חקירה ב"תיק 5000" ומתבצע שימוע נוסף של הטבות ל-IBC? - כאן

החלטות של מש' התקשורת בעניין "ההדדיות" ממוטטות עוד לבנה בתיק 4000! - כאן

חשיפת הסיבה לתפירת תיק 4000 ב"נקודת האפס": "פרשת עורכי הדין"! - כאן

חשיפה בלעדית: מסתירים עוד מסמכים ש"מפוצצים" את תיק 4000 לרסיסים! - כאן

פירוט 60 שקרים בתיק 4000 (ויש עוד) שמסתירים בכוונה מהציבור! - כאן

"הנדסת התודעה" בתיק 4000 לא מסתיימת ותימשך בחודשים הבאים! - כאן

השקרים,הרמאויות, הצנזורות,העיוותים והסילופים של רביב דרוקר בתיק 4000 - כאן

חשיפת הפברוק של דרוקר שמחסלת את הראייה הישירה היחידה כנגד נתניהו - כאן

חשיפה דרמטית בתיק 4000: האם כעת התיק התפור ייפול? - כאן

איך ספינולוגים שוטפים את מוח הציבור פעם 3 בתכנית "המקור" על תיק 4000? - כאן

איך שינוי מילה אחת גם ע"י דרוקר "הפיל בפח" עדים רבים בתיק 4000? - כאן

התרגיל של שלמה (מומי) למברגר שסוגר כל חקירה שיכולה להוביל למנדלבליט! - כאן

הסתעפות תיק 4000: תיק 5000 - הטיוח הגדול כדי שהחקירה לא תגיע למנדלבליט - כאן

פשוט מדהים: התגלו כעת 2 מסמכים התומכים בגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

זה לא נגמר: נחשפו כעת עוד מסמכים המסייעים לגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

הטיוח של שלמה (מומי) למברגר, שלא קורא מסמכים, כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

תעלולים חדשים של למברגר שגם ממציא וסוגר תלונה כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

"אני מאשים": על היועמ"ש מנדלבליט לבטל היום את תיק 4000 ולהתפטר! - כאן

התמוטטות "תיק בזק" הייתה אמורה להוביל לביטול "תיק 4000": "אני מאשים!" - כאן

7 "ראיות זהב" מרכזיות בתיק 4000 שאפשר להשליך מיידת היישר לפח הזבל - כאן

עדכונים שוטפים על הסודות המסתתרים בעדות אילן ישועה בתיק 4000 - כאן

האם הגיע הזמן להעמיד לדין את תופרי התיקים ומיוחד את תופרי "תיק 4000"? - כאן

פירמידת השקרים שנבנתה ע"י היועמ"ש וגלובס סביב אילן ישועה כדי "להלבינו" - כאן

חשיפה דרמטית: אילן ישועה היה כנראה מוכן להעיד גם תחת אזהרה בתיק 4000 - כאן

האם אילן ישועה ייחקר ברשות ניירות הערך בחשדות החמורים שהתעוררו נגדו? - כאן

משפט שערוריית תיק 4000: עדכונים שוטפים ביחס למשפט נתניהו שחשוב לדעת- כאן

תיק 4000 המופרך: עדכונים שוטפים במשפט נתניהו שהציבור חייב לדעת! - כאן

חשיפת הסודות הכמוסים של ראשי הפרקליטות שמנהלים את "תיקי האלפים" - כאן

בכירים בפרקליטות ובלשכת היועמ"ש: הפרקליטות עשתה טעות בתיק 4000! - כאן

משפט "תיקי האלפים" המפוברקים נמשך: עדכונים שוטפים שהציבור אמור לדעת - כאן

גם על פי היומן של בנימין נתניהו מ-2015 - אין בסיס לכתב האישום בתיק 4000 - כאן

חשיפה: עוד ראיה מזכה לנתניהו בתיק 4000 מסתתרת בהחלטת מש' התקשורת - כאן

הסודות של ניר חפץ ואילן ישועה נחשפו באמצעות מוטי גילת שלא הבין אותם - כאן

עדכונים מהחקירה הנגדית של ניר חפץ שממשיך לפורר את תיק 4000 התפור - כאן

תפירת תיק 4000: חשיפת פרטי המפלצת של תוכנת הריגול המשטרתית אחריכם - כאן

השלכות תיק 4000: איך הלבינו את המפעל המפלצתי של הפריצות לסמארטפונים - כאן

ממצאי ועדת מררי - שקרים, טיוח ענק וזריית חול בעיני הציבור - כאן

השלכות דו"ח מררי: איך העיזה המשטרה לרמות במצח נחושה שופטים בכירים? - כאן

חשיפת מסמך מאגר המידע המשטרתי הסודי והמפלצתי על ראשי ערים ורשוית - כאן.

"ועדת חקירת פגסוס" - איש לא ילך לכלא - עדכונים שוטפים - כאן

2 הדלפות מהפרקליטות לאחר היום הראשון של החקירה הנגדית של שלמה פילבר כשאחת מהן מפילה את תיק פגסוס על המשטרה ובעקיפין על השב"כ - כאן

למה הוטל צו איסור פרסום על החשיפות בתיק 1000? כדי לחסום האמת! - כאן
 
מפלצת הפגסוס לא מסתתרת בחוק האזנות הסתר. היכן היא כן מתחבאת? - כאן

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד העורף, ורק בריאות לכל קוראינו!!!

 
זרקור חברות
 
PRnews
 
NORDVPN
 
X
 
פרי הדמיון
 
טלגרם
 
לייבסיטי
 
כמה זה? השוואת מחירים
 
Amiel
 
PRNEWS
 
טלי וייס
 
 
Slideshare Linkedin Twitter
Youtube Instagram Facebook
Google+ live
Bitly Vimeo Pinterest
אנדרואידאנדרואיד-ברקוד אפל ברקודאפל

 
  מהירות גלישה Your IP
לייבסיטי - בניית אתרים