Telecom News - תיקי האלפים פרשת ההגנה: יום 49 של עדות נתניהו (יום 20 בחקירה הנגדית) והמשך עדכונים בתיקי האלפים

תיקי האלפים פרשת ההגנה: יום 49 של עדות נתניהו (יום 20 בחקירה הנגדית) והמשך עדכונים בתיקי האלפים

דף הבית >> כתבות ראשיות לדף הבית >> נושא חם >> תיקי האלפים פרשת ההגנה: יום 49 של עדות נתניהו (יום 20 בחקירה הנגדית) והמשך עדכונים בתיקי האלפים
תיקי האלפים פרשת ההגנה: יום 49 של עדות נתניהו (יום 20 בחקירה הנגדית) והמשך עדכונים בתיקי האלפים

מאת: מערכת Telecom News, 4.11.25, 13:54נתניהו צילום מסך

הדיונים בתיקי האלפים ממשיכים בביהמ"ש המחוזי בירושלים ובת"א. למרות שהרכב השופטים הודיע לפרקליטות שראוי להסיר את סעיף השוחד בתיק 4000 ולשקול את סיום המשפטים כולם (תיקי 1000 ו-2000) - הפרקליטות מסרבת. זאת, כדי להשאיר את נתניהו במצב של "נאשם בתיק פלילי" וב"ניגוד עיניינים" ולהגביל עי"כ את פעולותיו כראש ממשלה, וגם כדי לדחות את המועד בו יתחיל הציבור לבוא עימה חשבון על תפירת תיקי האלפים. כ"כ, 2 משפטי הצוללות (תיק 3000) ממשיכים גם הם.
עלות תפירת תיקי נתניהו-עד יוני 2025: ישיר+עקיף: כ- 67.472 מיליארד ₪ (!) - כאן, או כאן

הכתבה עוסקת בפרשת ההגנה, חקירה נגדית, ביום העדות ה-49 של נתניהו (ה-20 בחקירה הנגדית וה-14 בחקירה נגדית ע"י הפרקליטות)  ובעדכונים נוספים. 

הכתבה: תיקי האלפים פרשת ההגנה: יום 48 של עדות נתניהו (יום 19 בחקירה הנגדית) והמשך עדכונים בתיקי האלפים עד 1.11.25 כאן.

הכתבה:
תיקי האלפים פרשת ההגנה: יום מס' 2 של עדות סנ"צ בדימ. צחי חבקין (חקירה ראשית) והמשך עדכונים בתיקי האלפים - כאן.

4.11.25: פרשת ההגנה: יום עדות מס' 49 של נתניהו:

היום נתניהו יעיד עד 14:00 וזאת בשל פגישה מדינית דחופה שצפוייה להתקיים בשעה 15:00.

א. השידור הישיר של הדיון מהמשפט של "האולפן הפתוח" של כנרת בראשי ביוטיוב - כאן.

ב. יאיר אלטמן פרסם בטוויטר לגבי אירוע שהתרחשב בדיון: השופטת רבקה פרידמן פלדמן הורתה להוציא את דובר ראש הממשלה עופר גולן מהדיון לאחר שאמר בזמן הדיון "תשאלו את הפצ"רית". סדר הדברים המדויק שהביא להוצאת דובר ראש הממשלה מהדיון: תדמור הקריא מתוך עדות ראש הממשלה בחקירה. נתניהו אמר בחקירה מספר פעמים שהוא לא זוכר כמה סיגרים עישן. תדמור: "אני אומר לך שאתה מתחמק מתשובה". דובר רוה"מ עופר גולן: "תשאלו את הפצ"רית", ואז השופטת פרידמן פלדמן הורתה להוציא את גולן מהדיון.

עיקרי עדות נתניהו:
"פיטורי" הדס קליין

ג. אלי ציפורי פרסם בטוויטר:
משעשע! יוני תדמור מכנה את הדס קליין (בתמונה משמאל, צילום אלי ציפורי) כ״מזכירה זניחה״…הדס קליין צילום אלי ציפורי

 וואוו! נתניהו על הדס קליין: "אני אומר שהיא חשבה שאני פעלתי לפטר אותה. ואם תוסיפו את זה לתיעוב האישי והפוליטי שלה אליי, יש פה עדה כל כך מוטה והתיק הנפלא והמגוחך הזה נסמך עליה, יושב על העדות הזו".

גיאיר אלטמן פרסם בטוויטר: התובע יהונתן תדמור טוען שנתניהו "לא אמר אמת" בעדותו כשטען שמילצ'ן ולא הוא ביקש לפטר את הדס קליין: תדמור: "מילצ'ן רצה לפטר את קליין כי היא עבדה גם אצל פאקר וקיבלה שכר כפול. אירוע די דרמטי אתה לא זוכר אותו?" השופט ברעם: "לאן מוביל קו החקירה הזה בנוגע לקשר שלהם?" תדמור: "השאלות נוגעות למערכת היחסים בניהם לגבי טובות ההנאה". תדמור לנתניהו: "מילצ'ן אמר שאמרת שהיא 'יודעת יותר מידי'. זה סותר את הדברים שאמרת, שחששת. לפי מילצ'ן אתה ביקשת לפטר אותה ולא הוא". נתניהו: "אני לא יודע מדוע ארנון אמר את זה, אבל זה לא נכון. הוא אמר שהוא מרגיש לא בנוח שהיא לוקחת 2 כיסים על אותה עבודה. הוא מאוד לא אהב את זה. אני חושב ששרה אמרה אל תעשו זאת". תדמור: "אני מציע שזו לא גרסת אמת כי אחרת הייתם מטיחים את זה בפניו בביהמ"ש". נתניהו: "אני עומד מאחורי הדברים".

ד. אלי ציפורי הוסיף בטוויטר: נתניהו על הדס קליין: "בזמן אמת לא ידעתי שהיא מתעבת אותי, הציגה מצג אחר, חיבוקים ונשיקות עם שרה, היא שיקרה! היא לקחה מ-2 כיסים (מילצ׳ן ופאקר) עבור אותה עבודה, הם (בני הזוג מילצ׳ן) לא אהבו את זה, גם אמנדה (אישתו של מילצ׳ן) לא אהבה את זה".
 
נתניהו, הסיגרים והשמפניות

ה. יאיר אלטמן פרסם בטוויטר: תדמור: "האם קיבלת סיגרים ושמפניות בכל ביקור שלך עם מילצ'ן?" נתניהו: "לא בכל ביקור". תדמור: "אז זה לא נכון מה שאמרתמומי משולם צילום אלי ציפורי בחקירה שלך?" נתניהו: "זה לא בכל ביקור. היו ביקורים שלא קיבלתי. ומה עם מומי משולם? (בתמונה משמאל, צילום אלי ציפורי) הוא השקרן. הוא זה שצריך לשבת כאן!תדמור: "זו הערה מיותרת כלפי החוקר". נתניהו רותח: "תחת החוקר מומי העברין והשקרן הם ניפחו מספרים"  תדמור: "שבית המשפט יעיר לנאשם". נתניהו: "היו מפגשים. הסיגרים באמת ניתנו במפגשים אבל לא בכל המפגשים. זו האמת החותכת לאורך זמן. זה אומר שכל רעיון קו האספקה קורס. מה אני אעשה עם כמויות כאלה? אני אמכור את זה באי ביי? הכמויות האסטרונומיות האלה הרי בלתי אפשריות. יכולת העישון לכמויות כאלה בלתי אפשרית. אתה צריך להיות קטר כדי לעשן כמויות כאלה".

נתניהו: "זה מעשה חברות. הוא מיליארדר. חבר מביא לחברו הקרוב שהוא יודע שהוא מעשן סיגרים, סיגרים בחלק מהפגישות. לא בכולם. על זה אנחנו מדברים? על זה צריך לנהל משפט? זה ביטוי של חברות!" תדמור: "זה היה דפוס". נתניהו: "הוא שילם לבני על שיעורים. אני גיליתי את זה וביטלתי את זה במקום. כי אני לא צריך להשען כלכלית על מילצן. אז הוא הביא לי סיגרים. להפוך את זה לקו אספקה זה הרי מגוחך. אני אומר את האמת. פעם בשנה ביום הולדת היה שולח קופסה וגם כשאתה לוקח את המקסימום של הפגישות ותוסיף עוד אתה מגיע לסכומים מגוכחים שהם בעשירית מהסכום המטורף שהעלתם כאן שלא לקחת מחשבון שאני משלם אלפי שקלים בשנה לסיגרים. הוא חבר. הוא מביא סיגרים מעת לעת ועל זה עושים משפט מגוחך!".

ו. אלי ציפורי הרחיב בטוויטר לגבי נושא הסיגרים: 
בום! נתניהו על מומי משולם: עבריין ושקרן: נתניהו: "מי זה החוקר? מומי משולם. אותו אתה צריך לחקור. הוא צריך לבוא היום לדוכן ולא אני. משולם השקרן והעבריין הזה. הוא גם אומר שהמתנות הגיעו ל-800 אלף ש"ח, עוד מעט מיליון…. (משולם אכן התבסס רק על הבל פיה של הדס קליין).

נתניהו: "אני לא יודע אצל אנשים אחרים אבל איך אפשר לעשן 3 סיגרים ביום? בטח ראש ממשלה שנכנס לישיבות, ישיבות רבות משתמשים. אתה מעשן כמה מילימטר ויש לי בעיה בנשימה אז אני מוגבל. אני מעריך שזה יוצא בערך סיגר ליום וזה גם לא. וזה לא כל יום".

ואוו! נתניהו: "מה, אני קטר? אין לי אפשרות לעשן כמויות כאלה. מה הסיפור? אין קו אספקה ואין בטיח. על זה מנהלים משפט? יש סכום קטן מהסכום המטורף שהעלתם, אין אפשרות לעשן בכמות הזו! מזה הפכו שוחד וניגוד עניינים!":
נתניהו: "אשמח לדבר איך ניהלו החקירה הזאת. אשיב שהיו מפגשים (עם מילצ'ן). הסיגרים ניתנו במפגשים אבל לא בכל המפגשים. זה מה שהיה. זה הכל. זו האמת החותכת לאורך זמן. זה אומר הרבה מאוד. זה אומר שכמעט כל רעיון קו האספקה קורס מעצם תשובה זו. לא קיבלתי סיגרים בכל המפגשים. וגם אם סוכמים מקבלים מספרים מגוחכים קטנים מאוד. חוץ מזה כמה אני יכול לעשן? אני חודשיים לא נגעתי בסיגר. כי הייתי בברונכיט. זה קורה כל שנה. קיבולת העישון שלי... מי יעשן כמויות מטורפות שמייחסים אליי? מה אני אמכור באיביי? אפילו אם הייתי רוצה לעשן, הדחייה היא גופנית אוטומטית. לך תכניס לצינורות נשימה אטומים. אין קו אספקה. זה אבסורד. צריך להיות קטר שמעשן כל הזמן.

אין אפשרות פיזית חפצית להגיע לזה... לא היה נוהל. לא היה נוהג במובן של פק"ל, 'ארנון אתה יודע שאתה מגיע אליי אתה צריך להביא כך וכך סיגרים פקודות מפכ"ל'. הוא היה נוהג להביא כמו שתיארתי. מה אני אומר - לפעמים היה מביא ולפעמים לא היה מביא. בדיוק מה שאני זכרתי. זה אומר שיש כאן עדות - מומי ידידנו, הוא תיאר בשקרים - יש לנו כתבות, קבלות, ננתח הכל... מילצ'ן היה  שואל אתה רוצה - עניתי בשמחה. במארב הזה על השניצלים ופסטה וסיגרים ומכלים זמן המדינה כרגע - אני אומר את האמת. מעת לעת חבר היה מביא לי כחבר קופסא סיגרים כמו שוקולד אם הייתי חבר. לפעמים מביא ולפעמים לא...  מה יש כאן? בסדר אני רוצה להגיד אני כופר בכמויות, זה אבסורדי. אני לא קטר. אין לי אפשרות לקבל דברים כאלה. אני אומר שהוא נהג להביא כחבר. מעת לעת היה מביא. מה הסיפור? הוא חבר הוא מביא לי. מה חדש פה? מהרגע הראשון. זו לא פקודת מפכ"ל ולא תנאי לחברות זה ביטוי לחברות. יכול לעשות הרבה יותר - אבל לא ביקשתי ממנו.

פעם אחת שילם על שיעורים עבור בני. מיליארדר מביא לחברו הטוב סיגרים בפגישות ולא בכל הפגישות על זה אנו מדברים פה? אין קו אספקה ואין בטיח, ביטוי של חברות. כן נהג להביא סיגרים. על זה מנהלים משפט? תוסיף עוד ותסכום את כל הדברים האלה, יש סכום קטן מהסכום המטורף שהעלתם את זה, אין אפשרות לעשן בכמות כזו... מהמילה נוהג לתת לי סיגרים אתה הופך את זה למי יודע מה... אתה מנסה להתייחס למילה, לעוות המילה "נוהג", הוא נוהג לתת לי הסיגרים ואתה הופך את זה לחוזה עם השלכות רחבות, מי יודע מה נותן? הוא נוהג לתת לי סיגרים. ממילה זו אתה הופך למי יודע מה. הוא מגיע ומציע - אתה רוצה סיגרים.  כמו שאם אני אוהב שוקולד הוא ישאל אם אני רוצה שוקולד שוויצרי. על מה מדברים פה? לנסות לעשות מזה קו אספקה.... מה? אני לא מסוגל לממן לעצמי סיגרים... אני כן. מזה הפכו שוחד. ניגוד עניינים. לצערי אני מדבר עם מילצ'ן שנתיים בטלפון ואין סיגר אחד. זו חברות שאינה תלויה בסיגרים. הסיגר הוא לא יסוד חברות הוא ביטוי. חברות פשוטה".

נתניהו חובט בתדמור: "הקשר עם פאקר לא היה מבוסס על סיגרים. זה ביזוי. אני אומר לך כבד אותי ואני אכבד אותך. אני קונה בעצמי סיגרים באלפי שקלים. הם יודעים מה אני אוהב אז מביאים. קו החקירה המטורף הזה… שאני יצרתי קשרי ידידות עמוקים עם מילצ׳ן על בסיס זה שהיה מביא לי קופסאת סיגרים… בעבור חופן סיגרים אני יוצר קשר אבהי עם פאקר בגלל קופסאת סיגרים שהוא מביא לי?!".

נתניהו חובט בתדמור: "עשיתם דברים פליליים ובלתי חוקיים בחקירות"נתניהו: "אמרתי לך מה זה כל הזמן מבחינתי 3-4 פעמים בשנה. זה הרבה לאנשים שבאים מלונדון או מחו"ל. אני פשוט לא מבין מה הולך פה. בכלל לא מבין מה הולך פה... אם הטענה שאנו הסתרנו בזדון פגישות. זה מגוחך ולא אפשרי ואין דרך לעשות זאת. יש מספר תחום מה שנקרא של פגישות. עכשיו אתה מנסה להגדיל את מספר הפגישות. עשיתם כל כך הרבה דברים סהרורייים ובלתי חוקיים - עם עבירות פליליות בכניסה לחקירה הזה. אתה מנסה לבטל ראיית (על מספר הפגישות עם מילצ'ן) שאתם הבאתם אותה, למה אתם מבזבזים זמן יקר?!"

ז. עו"ד עידו שיפוני סיכם בטוויטר את יום עדות 49 של נתניהו:
היום התמקדה התביעה בניסיון להוכיח את "אי הגנתו" של נתניהו בעניין הסיגרים, כלומר בהיעדר ראיות להוכחת תיזת קו האספקה השקרית ולאחר שנחשפו גם דרכי המרמה עליהם הייתה "מבוססת" מלכתחילה, עברה התביעה לנסות להוכיח שנתניהו לא הוכיח את הגנתו מעל כל ספק סביר, משהו מופרע מעין זה. תחילה, ניסה התובע תדמור "להציע" לנתניהו שהסיגרים שנתן לו מילצ'ן (בכמויות אפסיות לעומת אלו שבכתב האישום) היו תנאי לחברות ביניהם. בתמצית, תשובת נתניהו הייתה שלא מדובר היה בתנאי לחברות, אלא בהבעת חברות, כלומר שמילצ'ן, לאחר שחשף את נתניהו לסוגים מובחרים יותר של סיגרים מאלו שעישן עד אז, היה שואל אותו לעיתים, לפני שהיו נפגשים, האם להביא לו "עלים", שהיו הכינוי ההיתולי ולא הקוד הסודי לסיגרים מהסוג האהוב עליו. וכך כהרגלו, התעכב תדמור על הביטוי "נוהג" שנתן לכך מילצ'ן בעדותו, בניסיון בלתי-צליח להראות את ההיפך. כלומר שמדובר היה בחלק משמעותי ביחסים ביניהם ולא חלק שולי וזניח כפי שטוען נתניהו. מעבר לחסרה האינסופית על השאלה האינסופית, הוסיף נתניהו כי מאז שמילצ'ן העיד וניתן היה לחדש את הקשר הוא מצוי עמו בקשר טלפוני תדיר, אולם מאחר שהם אינם נפגשים (מילצ'ן אינו מגיע לארץ מאז חקירתו בדצמבר 2016) מילצ'ן אינו מביא עמו מתנות ועדיין הקשר נמשך.

עוד העיד נתניהו, שגם פאקר היה מביא מדי פעם סיגרים כאשר היה מגיע לביקור, אולם לא תמיד, ודאי לא כחובה או כתנאי כלשהו, ודחה בשאט נפש את הטענה המטופשת והמעוותת המשתמעת מטענות התביעה, כאילו כל אותו קשר אבהי ורגשי שהיה לו עם פאקר, היה בעצם הצגה ציני "בעבור חופן סיגרים". עוד הפתיע נתניהו וסיפר כי הוא מצוי בקשר טלפוני עם פאקר גם כיום. לאחר מכן, עברנו קורס ארוך ומייגע בשמות שונים של סיגרים, שמענו מילים עם צלילים כגון קוהיבה שמוהיבה פורטגס ופוקהונטס (לא סגור על זה שכולן באמת נאמרו..).

מכאן עברנו לניסיון ההזוי והמחוצף מכל: עיסוק אובססיבי בשברי מילים מחקירות נתניהו ע"י מומי משולם אותו כינה נתניהו "עבריין ושקרן" (בין היתר לאור הדברים שהעיד אמש צחי חבקין), כדי לנסות להוכיח שנתניהו עישן את הכמויות המופרכות והבלתי אפשריות פיזית שבכתב האישום, ולנסות להפריך את עדותם של נתניהו ואחרים על כך שקנה באופן סדיר ומכספו את מרבית הסיגרים שכן עישן. בחלק זה של היום, הביא התובע תדמור אמירות של עדים נוספים שתיארו בעיקר אווירה, או ליתר דיוק עשן, כאילו יש בהן כדי להוכיח מספרית, שנתניהו עישן לאורך שנים כמויות שמתקרבות לאלו שבכתב האישום. בנוסף, ניסה תדמור בשיטות השקר והרמייה שמאפיינות את התובעים בתיקי האלפים, מחד להיאחז במילים "כל הנהגים" שאמר נתניהו בחקירתו במשטרה כאשר נשאל מי רכש עבורו את הסיגרים, ומאידך לשקר שכל הנהגים שללו את הטענה. לשקר, מפני שמי שכן העיד במשטרה שרכש עבור נתניהו סיגרים, פשוט לא זומן להעיד על ידי התביעה, ועל כך אין חולק. עוד הסביר נתניהו שכוונתו במילים "כל הנהגים" לא הייתה לכך שהיה פונה לנהגים, אלא שהיה מבקש מראשי הלשכה לדאוג לרכוש עבורו סיגרים, קיסמים וטיפות אף והם היו דואגים לכך, בין אם היה זה קספריוס שנשלח (עם נהג) לבצע את הרכישה בפועל ואותו לא זימנה התביעה להעיד, או עזרא סיידוף שגם כן לא זומן להעיד, או נהגו האישי הקבוע אלי אילוז שהעיד שרכש סיגרים באופן תדיר וגם הוא לא זומן להעיד. שיא שיאי החוצפה היה, כאשר תדמור שאל את נתניהו האם יש לו קבלות שמוכיחות שרכש בעצמו סיגרים, כאילו היה עליו לשמור אותן, בעוד התביעה שאמורה להוכיח פוזיטיבית את טענותיה לא הביא קבלות או מסמכים אחרים שיוכיחו גם לא 5% מהכמות הנטענת בכתב האישום.

עוד יום של חקירה חסרת כל תוחלת, מאחר שגם לו הייתה התביעה מצליחה לקעקע את טענות הגנתו של נתניהו בעניין זה, מה שבבירור לא עלה בידה, הרי שלא היה בכך כדי לסייע לה, לאור העובדה שאלו טענות הגנה שמטרתן היא רק להפריך את טענות התביעה, שממילא לא הוכחו. בנוגע לשופטים יצוין, כי אלו ממשיכים "לזרוק הערות" ביחס לרלוונטיות קווי החקירה של התביעה ומשכם, אולם בכך אין שום תועלת מעשית, והתביעה ממשיכה להאריך את חקירתו הנגדית חסרת התוחלת של נתניהו בתיק 1000 ז"ל, בקווי חקירה בלתי רלוונטיים בעליל, למעשה באין מפריע.

חגיא לוי פרסם בטוויטר: הפרקליטות היום חקרה את רוה״מ על הרגלי העישון שלו בשנים 2,000, 2,001  ו-2017 ולצורך כך הם בררו שברי מילים בודדות מתוך עדויות קודמות שלו ושל נחקרים אחרים ואז תקפו את רוה"מ ״איך אתה לא זוכר״? במציאות מה שהתברר שוב הוא שלתביעה אין ראיות, אין הוכחות, אין תעודות משלוח, אין איכונים, אין רישומי שב״כ, אין רישומי אבטחה, וכל העדים המעורבים העידו שראש הממשלה היה רוכש דרך הצוות שלו סיגרים באופן קבוע. בקיצור, בניגוד לקשקושי דוברי הפרקליטות, אין לפרקליטות שום דבר ולכן הם מבזבזים ימי חקירה שלמים על קשקושי מילים ובלהוציא ספינים על כך שרוה"מ לא זוכר סיגר כזה או אחר מלפני 25 שנים.

במציאות התביעה לא התקדמה אפילו לא צעד אחד בתיק הזה וכל מי שטיפה מתמצא בפרטים, יודע שהקצין ארנון אליעז קבר אותה קבורת חמור!

5.11.25אלי ציפורי פרסם בבלוג שלו כתבה תחת הכותרת: עדות נתניהו, 04.11.2025 - יום עדות מס' 49: נתניהו: מומי משולם עבריין ושקרן; בזמן אמת לא ידעתי שהדס קליין מתעבת אותי, הציגה מצג אחר, חיבוקים ונשיקות עם שרה, היא שיקרה! היא לקחה משני כיסים (מילצ'ן ופאקר) עבור אותה עבודה. בני הזוג מילצ'ן לא אהבו את זה. יש פה עדה כל כך מוטה, שמתעבת אותי פוליטית, והתיק המגוחך הזה יושב רק על העדות הזו - כאן.

ההמשך בכתבה: תיקי האלפים פרשת ההגנה: יום 50 של עדות נתניהו (יום 21 בחקירה הנגדית) והמשך עדכונים בתיקי האלפים - כאן.
Bookmark and Share
Back שלח לחבר הדפס


 

LIVECITY

לוח מודעות

למה צריך אתר עיתונות עצמאי וחופשי בתחום ההיי-טק? - כאן

שאלות ותשובות לגבי האתר - כאן

מי אנחנו? - כאן.

מחפשים הגנה מושלמת על הגלישה הניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף? הפתרון הזול והטוב בעולם - כאן.

לוח אירועים וכנסים של עולם ההיי-טק - כאן.

מחפש מחקרים? מאות מחקרים מצויים כאן

מחפש תוכנות חופשיות? תוכל למצוא משחקיםתוכנות לפרטיים ותוכנות לעסקיםתוכנות לצילום ותמונות, הכל בחינם.


מעוניין לבנות ולתפעל אתר אישי או עסקי מקצועי? לחץ כאן.

שימרו על עצמכם והישמעו להוראות פיקוד העורף!!!!
 





1.12.25 - כנס Telco 2025

1.12.25 - Future of Search

8-11.12.25 - Cyber Week 2025

13-15.4.26 - StreamTV Europe

17-19.5.26 - TECH1

לוח האירועים המלא לגולשים מצוי כאן.

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד עורף. ורק בריאות לכל קוראינו!!!





 

 

הכי ניצפים 

המחדל הגדול: איך המתקפה נעלמה מעיני המודיעין והטכנולוגיות שלו?- כאן 

פרשת "המרגל הסודי": עדכונים שוטפים על פרשת הריגול המצויה תחת צא"פ - כאן

מלחמת חרבות ברזל או מלחמת המשפטנים... הסודות של הפצ"רית - כאן

תאגיד השידור - "עלינו". איך עשו עלינו סיבוב והשאירו את אגרת הטלוויזיה - כאן

כל מה שלא מספרים לכם בתחום "השוק הסיטונאי" - פרק א': בזק - כאן

כמה מפסידים בביצועים של הפס הרחב במעבר ל"שוק הסיטונאי"? - הרבה - כאן

למה בכלל צריך להחליף / לרכוש נתב במעבר ל"שוק סיטונאי"? - כאן

איך אני יודע כמה מגהרץ יש בחיבור LTE? מי ספק הסלולר המהיר בישראל? - כאן

חשיפת מה שאילנה דיין לא פרסמה ב"ערוץ 2" על תעלולי השר משה כחלון - כאן

המשך חשיפת הבלוף ששמו "מהפיכת הסלולר" ואיך מסרסים את הנתונים לציבור - כאן

סיכום ביקור בסיליקון ואלי - למה 3 הגדולות משקיעות ומפתחות באותם תחומים - כאן

שלמה פילבר (עד לאחרונה מנכ"ל משרד התקשורת) - עד מדינה? הצחקתם אותי! - כאן

"יש אפליה בחקירה"? חשיפה: למה השר משה כחלון לא נחקר עד היום? - כאן

חשיפת חשד לשחיתות הדומה לזו של "תיק 4000" אך בתחום הסלולר - כאן

חשיפת מה שלא רוצים  שתדעו בעניין פריסת אנלימיטד (בניחוח בלתי נסבל) - כאן

חשיפה: איוב קרא אישר לקבוצת סלקום בדיוק מה שביבי אישר ל-Yes ולבזק - כאן

האם השר איוב קרא היה צריך בכלל לחתום על האישור, שנתן לקבוצת סלקום? - כאן

האם ביבי וקרא קבלו בכלל תמורה עבור ההטבות הרגולטוריות שנתנו לסלקום? - כאן

המסמכים בנושא בזק-Yes (תיק 4000) מוכיחים "תפירת תיק" לאיש הלא נכון! - כאן

עובדות ומסמכים המוסתרים מהציבור: האם ביבי כשר תקשורת עזר לקב' בזק? - כאן

מה מקור ה-Fake News שהביא לתפירת תיק לביבי והעלמת החשודים הנכונים - כאן

אחת הרגליים של "תיק 4000 התפור" התמוטטה היום בניצחון (כפול) של בזק - כאן

איך כתבות מפנקות הפכו לפתע לטובת הנאה שהיא מיסודות עבירת השוחד? - כאן

שערוריית הקנס הענק על בזק וחשיפת "תעודת הביטוח" של נתניהו בתיק 4000 - כאן

ערוץ 20: "תיק תפור": אבי וייס חושף את מחדלי "תיק 4000" - כאן

התבלבלתם: גיא פלד הפך את כחלון, גבאי ואילת לחשודים המרכזיים בתיק 4000 - כאן

פצצות בתיק 4000: האם היו בכלל התנגדויות למיזוג בזק-יס? - כאן

נמצא מסמר נוסף בארון הקבורה של תיק 4000 התפור - כאן

נחשפה עוד עובדה חשובה בדרך אל ההלוויה של תיק 4000 - כאן

תיק 4000 לא הושלם: האם היועמ"ש קיבל את כל המידע הנחוץ לחקר האמת? - כאן

תיק 4000: גם תקנות התקשורת התומכות בגרסת נתניהו לא נכללו בחקירה - כאן

חשיפת שקרים נוספים בתיק 4000: הטעיית הציבור נמשכת ללא הרף - כאן

תיק 4000: נחוצה ועדת חקירה ממלכתית לגבי "אישום" שר התקשורת - נתניהו - כאן

תיק 4000: היועמ"ש לממשלה אישר "מיזוג" בזק-יס. צריך ועדת חקירה ממלכתית - כאן

אוסף הטעויות בתיק 4000: "אני מאשים" - לא חתרו כלל לגילוי האמת - כאן

שערוריית תיק 4000: איך יש 2 גרסאות שונות של כתב החשדות של היועמ"ש? - כאן

ערוץ 20: אבי וייס חשף טענות שגויות בכתב החשדות נגד רוה"מ בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: חשיפת מסמך נוסף שיסייע גם הוא לחיסול תיק 4000 התפור - כאן

ערוץ 20: אבי וייס ואלי ציפורי חשפו שקרי הפרקליטות לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: מתי מדוע ואיך הוא הפך מ"תיק בזק" ל"תיק תפור" ומחורר? - כאן

הספינים והשקרים בתיק 4000 חזרו. הם חלק מניסיון הפיכה שלטונית שיש לחקור - כאן

סודות ושקרים בפרקליטות והיועמ"ש: מי היה ב"ניגוד עיניינים" בתיק 4000? - כאן

תיק 4000 יושלך לפח האשפה של ההיסטוריה עקב חקירה רשלנית ללא מסמכים - כאן

תיק 4000: מסמר נוסף ענק לארון הקבורה שלו (פרי חשיפה של אלי ציפורי) - כאן

תיק 4000: בעיות זיכרון, חקירה משובשת ושקרים המכוונים להפיכה שלטונית! - כאן

חשיפות חדשות בעקבות הדלפת עדויות שלמה פילבר - "עד המדינה" בתיק 4000 - כאן

האם "תיק 4000" התפור אכן בדרכו ל"פח האשפה של ההסטוריה"? - כאן

חשיפת הכזבים של היועמ"ש מול האמת המוכחת לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

פוטש בשידור חי: את מי שהיה צריך לעצור ולחקור זה את "עד המדינה" פילבר! - כאן

תיק 4000: האם נוכל לנחש שהחשיפה כאן תהיה הגרזן הסופי שיפרק את התיק? - כאן

תיק 4000: הביזיון של כתב האישום הבדיוני דורש ועדת חקירה ממלכתית - כאן

האמת המוסתרת מהציבור בתיק 4000: פירוט 20 שקרים / אלי ציפורי ואבי וייס - כאן

איך זה שהיחיד שדיווח אמת בפרשה שהתפתחה לתיק 4000 - קיבל כתב אישום? - כאן

תיק 4000: ההדלפות לכלכליסט כביכול נגד רוה"מ דווקא מצביעות על חפותו - כאן

"נקודת האפס" - Ground Zero  שבו החלה תפירת תיק 4000 נחשף - כאן

למה לא נפתחה חקירה ב"תיק 5000" ומתבצע שימוע נוסף של הטבות ל-IBC? - כאן

החלטות של מש' התקשורת בעניין "ההדדיות" ממוטטות עוד לבנה בתיק 4000! - כאן

חשיפת הסיבה לתפירת תיק 4000 ב"נקודת האפס": "פרשת עורכי הדין"! - כאן

חשיפה בלעדית: מסתירים עוד מסמכים ש"מפוצצים" את תיק 4000 לרסיסים! - כאן

פירוט 60 שקרים בתיק 4000 (ויש עוד) שמסתירים בכוונה מהציבור! - כאן

"הנדסת התודעה" בתיק 4000 לא מסתיימת ותימשך בחודשים הבאים! - כאן

השקרים,הרמאויות, הצנזורות,העיוותים והסילופים של רביב דרוקר בתיק 4000 - כאן

חשיפת הפברוק של דרוקר שמחסלת את הראייה הישירה היחידה כנגד נתניהו - כאן

חשיפה דרמטית בתיק 4000: האם כעת התיק התפור ייפול? - כאן

איך ספינולוגים שוטפים את מוח הציבור פעם 3 בתכנית "המקור" על תיק 4000? - כאן

איך שינוי מילה אחת גם ע"י דרוקר "הפיל בפח" עדים רבים בתיק 4000? - כאן

התרגיל של שלמה (מומי) למברגר שסוגר כל חקירה שיכולה להוביל למנדלבליט! - כאן

הסתעפות תיק 4000: תיק 5000 - הטיוח הגדול כדי שהחקירה לא תגיע למנדלבליט - כאן

פשוט מדהים: התגלו כעת 2 מסמכים התומכים בגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

זה לא נגמר: נחשפו כעת עוד מסמכים המסייעים לגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

הטיוח של שלמה (מומי) למברגר, שלא קורא מסמכים, כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

תעלולים חדשים של למברגר שגם ממציא וסוגר תלונה כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

"אני מאשים": על היועמ"ש מנדלבליט לבטל היום את תיק 4000 ולהתפטר! - כאן

התמוטטות "תיק בזק" הייתה אמורה להוביל לביטול "תיק 4000": "אני מאשים!" - כאן

7 "ראיות זהב" מרכזיות בתיק 4000 שאפשר להשליך מיידת היישר לפח הזבל - כאן

עדכונים שוטפים על הסודות המסתתרים בעדות אילן ישועה בתיק 4000 - כאן

האם הגיע הזמן להעמיד לדין את תופרי התיקים ומיוחד את תופרי "תיק 4000"? - כאן

פירמידת השקרים שנבנתה ע"י היועמ"ש וגלובס סביב אילן ישועה כדי "להלבינו" - כאן

חשיפה דרמטית: אילן ישועה היה כנראה מוכן להעיד גם תחת אזהרה בתיק 4000 - כאן

האם אילן ישועה ייחקר ברשות ניירות הערך בחשדות החמורים שהתעוררו נגדו? - כאן

משפט שערוריית תיק 4000: עדכונים שוטפים ביחס למשפט נתניהו שחשוב לדעת- כאן

חשיפת הסודות הכמוסים של ראשי הפרקליטות שמנהלים את "תיקי האלפים" - כאן

בכירים בפרקליטות ובלשכת היועמ"ש: הפרקליטות עשתה טעות בתיק 4000! - כאן

משפט "תיקי האלפים" המפוברקים נמשך: עדכונים שוטפים שהציבור אמור לדעת - כאן

גם על פי היומן של בנימין נתניהו מ-2015 - אין בסיס לכתב האישום בתיק 4000 - כאן

חשיפה: עוד ראיה מזכה לנתניהו בתיק 4000 מסתתרת בהחלטת מש' התקשורת - כאן

הסודות של ניר חפץ ואילן ישועה נחשפו באמצעות מוטי גילת שלא הבין אותם - כאן

תפירת תיק 4000: חשיפת פרטי המפלצת של תוכנת הריגול המשטרתית אחריכם - כאן

השלכות תיק 4000: איך הלבינו את המפעל המפלצתי של הפריצות לסמארטפונים - כאן

ממצאי ועדת מררי - שקרים, טיוח ענק וזריית חול בעיני הציבור - כאן

השלכות דו"ח מררי: איך העיזה המשטרה לרמות במצח נחושה שופטים בכירים? - כאן

חשיפת מסמך מאגר המידע המשטרתי הסודי והמפלצתי על ראשי ערים ורשוית - כאן.

"ועדת חקירת פגסוס" - איש לא ילך לכלא - עדכונים שוטפים - כאן

2 הדלפות מהפרקליטות לאחר היום הראשון של החקירה הנגדית של שלמה פילבר כשאחת מהן מפילה את תיק פגסוס על המשטרה ובעקיפין על השב"כ - כאן

למה הוטל צו איסור פרסום על החשיפות בתיק 1000? כדי לחסום האמת! - כאן
 
מפלצת הפגסוס לא מסתתרת בחוק האזנות הסתר. היכן היא כן מתחבאת? - כאן

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד העורף, ורק בריאות לכל קוראינו!!!

 
זרקור חברות
 
PRnews
 
 
X
 
פרי הדמיון
 
טלגרם
 
לייבסיטי
 
כמה זה? השוואת מחירים
 
 
PRNEWS
 
טלי וייס
 
 
Slideshare Linkedin Twitter
Youtube Instagram Facebook
Google+ live
Bitly Vimeo Pinterest
אנדרואידאנדרואיד-ברקוד אפל ברקודאפל

 
  מהירות גלישה Your IP
לייבסיטי - בניית אתרים